اگر سالانه به‌طور متوسط یک‌میلیون و ۲۰۰هزار ولادت در کشور داشته باشیم، صرفاً یک‌هزار و ۲۰۰ مورد از نوزادان احتمالاً به سندروم داون مبتلا خواهند بود! مادران باید بدانند که پرخطرشدن نتیجه تست غربالگری به‌معنی نقص در جنین نیست.  به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ هدف از غربالگری دوران بارداری نه پیشگیری از بروز […]

اگر سالانه به‌طور متوسط یک‌میلیون و ۲۰۰هزار ولادت در کشور داشته باشیم، صرفاً یک‌هزار و ۲۰۰ مورد از نوزادان احتمالاً به سندروم داون مبتلا خواهند بود! مادران باید بدانند که پرخطرشدن نتیجه تست غربالگری به‌معنی نقص در جنین نیست. 

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ هدف از غربالگری دوران بارداری نه پیشگیری از بروز بیماری در جنین است و نه کمک به درمان آن بلکه تنها برای کشف جنین‌های مبتلا به اختلالاتی از جمله سندرم داون و نهایتاً سقط آنها انجام می‌شود.

اگر سالانه یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار ولادت در کشور داشته باشیم، ۱۲۰ هزار مادر با نتیجه بارداری پرخطر مواجه می‌شوند اما از این تعداد تنها حدود یک درصد، یعنی هزار و ۲۰۰ مورد احتمالاً به سندروم داون مبتلا خواهند بود! مادران باید بدانند که پرخطر شدن نتیجه تست غربالگری به‌معنی نقص در جنین نیست؛ در این باره موشن‌گرافی زیر بیشتر ما را با غربالگری سندرم داون آشنا می‌کند:

 

 

 

منبع: خبرگزاری تسنیم