🟡 غلام احمدیتبار از شهدای کارگر لرستان است که در دوران انقلاب وقتی مردم به ژاندارمری خرمآباد حمله کردند و زندان را آتش زدند تا زندانیان را نجات دهند 🟡 در این هنگام در میان آتش، پیرمردی بود که غلام با کمال شجاعت و ایمان قوی خود، برای نجات پیرمرد، میان آتش رفت و او […]
🟡 غلام احمدیتبار از شهدای کارگر لرستان است که در دوران انقلاب وقتی مردم به ژاندارمری خرمآباد حمله کردند و زندان را آتش زدند تا زندانیان را نجات دهند
🟡 در این هنگام در میان آتش، پیرمردی بود که غلام با کمال شجاعت و ایمان قوی خود، برای نجات پیرمرد، میان آتش رفت و او را از دل شعلهها بیرون کشید.
🟡 به گزارش خبرگزاری دانشجو، شهدا، سعادتمندان و پاکبازانی هستند که در میدان جهاد فیسبیلالله، از مرگ واهمهای نداشته و نصرت حق و یاری دین خدا و جهاد با دشمنان خدا را، فوز عظیم میدانند.
🟡 اکنون که ما بازمانده این قافله سعادتمند هستیم، باید ضمن پیروی از آرمانهای والا و احترام به مقام شامخ آنها، در جهت زنده نگه داشتن یاد و خاطره این عزیزان، تلاش وافر و مضاعفی داشته باشیم. رهبر معظم انقلاب میفرماید: «امروز زنده نگه داشتن یاد شهدا، کمتر از شهادت نیست.»
🟡 استان لرستان ۱۳۱ شهید کار و تولید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است که در ایکنای لرستان تلاش داریم بخش از زندگی و شهادت این شهدا را معرفی کنیم که در این هفته به معرفی شهیدان غلام احمدیتبار، یدالله آتشپرور، نجمالدین احمدپور و پاپیعلی ابراهیمی میپردازیم.
🟡 شهید غلام احمدیتبار یکم فروردینماه سال ۱۳۲۴ در شهرستان درهشهر به دنیا آمد پدرش صیدعباس و مادرش قدم نام داشت. غلام خواندن و نوشتن نمیدانست.
🟡 کارگر بود و سال ۱۳۴۸ ازدواج کرد، صاحب یک پسر و دو دختر شد. ۲۳ بهمنماه سال ۱۳۵۷ در خرمآباد، هنگام شرکت در تظاهرات، توسط عوامل رژیم ستمشاهی، بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید و پیکر وی در شهر خرمآباد دفن شد.
🟡 او از بهترین افراد خویشاوندان و حتی طایفه خودش بود روحیه و اخلاق بسیار خوبی داشت. به مردم بیچاره و درمانده، فوقالعاده کمک میکرد. درد همنوعان خود را درک میکرد.
🟡 ظلم و ستمی که مردم از رژیم طاغوت کشیدند را درک کرد. برای نجات آنها دوشادوش ملت، علیه طاغوت، مبارزه مداوم انجام داد تا اینکه در این راه به شهادت رسید.
🟡 خانواده این شهید در بیان خاطرهای از شهید گفتند: «زمانی که ارتش خرمآباد برای کمک به ارتش تهران روانه شده بود غلام با همکاری سایر همشهریان، در برابر آنها با سلاح ایستادگی کردند و جلوی حرکت آنها را گرفتند.
🟡 بعد از آنکه به ژاندارمری حمله کردند و زندان را آتش زدند تا زندانیان را نجات بدهند در این هنگام در میان آتش، پیرمردی بود که غلام با کمال شجاعت و ایمان قوی خود، برای نجات پیرمرد، میان آتش رفت و او را از دل شعلهها بیرون کشید. بعد مقداری پول به پیرمرد داد و او را روانه روستای محل زندگیاش کرد».
🟡 شهید غلام احمدیتبار از خانوادههای محروم، مستضعف و ستمدیده جامعه بود. در کوهها به شغل دامداری مشغول بود؛ انسانی متدین و پایبند به اصول و ضوابط اسلامی بود.
🟡 هرگز به طرف کارهای خلاف نمیرفت و نماز و روزه را فراموش نمیکرد. مردم را به راه خدا و ادای فرایض دین اسلام دعوت میکرد.
🟡 شهید یدالله آتشپور یکم فروردینماه سال ۱۳۴۲ در روستای چگنی از توابع شهرستان خرمآباد به دنیا آمد، پدرش مراد لولهکش شرکت نفت بود و مادرش حنیفه نام داشت.
🟡 یدالله تا پایان دوره متوسطه، در رشته مدیریت بازرگانی درس خواند و دیپلم گرفت. ۲۳ دیماه سال ۱۳۶۵ در بمباران هوایی خرمآباد، بر اثر ریزش آوار، به شهادت رسید و پیکر وی را در گلزار شهدای شهر خرمآباد به خاک سپردند.
🟡 شهید پاپیعلی ابراهیمی دهم مهرماه سال ۱۳۳۴ در شهرستان خرمآباد به دنیا آمد. پدرش شیرمحمد و مادرش سنگین نام داشت.
🟡 پاپیعلی تا پایان دوره ابتدایی درس خواند، کارگر بود و بهعنوان سرباز ارتش در جبهه حضور یافت و به اسارت نیروهای عراقی درآمد. دوم مهرماه سال ۱۳۵۹ در عراق بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید و پیکر مطهرش به وطن بازنگشت.
🟡 شهید نجمالدین احمدپور سوم شهریورماه سال ۱۳۳۴ در شهرستان خرمآباد دیده به جهان گشود. پدرش جهانگیر، بنا بود و مادرش قزی نام داشت. نجمالدین، در حد خواندن و نوشتن سواد آموخت.
🟡 خیاط بود و سال ۱۳۵۷ ازدواج کرد و صاحب دو پسر و یک دختر شد. هشتم بهمنماه سال ۱۳۶۵، در بمباران هوایی خرمآباد بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید و پیکر وی را در قبرستان خضر شهر خرمآباد به خاک سپردند.
Tuesday, 5 November , 2024