به گفته مقام ارشد سازمان ملل بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار کمکهای تخصیص یافته برای کشورهای آفریقایی مفقود شده و آنها نمیدانند در کجا هزینه شده است! به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، یک خبرنگار از «مارتینگریفیتس» رئیسدفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل درباره ۱۰۰ میلیارد دلار کمکهای این نهاد به آفریقا و تداوم قحطی و خشکسالی […]
به گفته مقام ارشد سازمان ملل بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار کمکهای تخصیص یافته برای کشورهای آفریقایی مفقود شده و آنها نمیدانند در کجا هزینه شده است!
به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، یک خبرنگار از «مارتینگریفیتس» رئیسدفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل درباره ۱۰۰ میلیارد دلار کمکهای این نهاد به آفریقا و تداوم قحطی و خشکسالی در این قاره سؤال پرسیده و این مقام سازمان ملل هم در پاسخ گفته: «حقیقتش را بخواهید، در تکاپو هستیم که بفهمیم پولی که برای مبارزه با تغییرات اقلیمی یک دهه قبل وعده داده بودیم چه شده است. این پول کجاست؟ در دست چه کسی است و چه کسانی مسئول نرسیدن این پولها به کشورهایی مانند سومالی هستند؟» رئیسدفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل اذعان کرده: «مردم سومالی قربانی رفتارها و عادات ما هستند نه رفتارها و عادات خودشان و هنوز ما نتوانستهایم پولی که مدتها قبل برای این اهداف وعده داده بودیم به دست آنها برسانیم.» به گزارش فارس«گریفیتس» این را هم گفته که، هنگامی که از دولتها درباره نحوه بودجهبندی و توزیع هزینههای مقابله با تغییرات اقلیمی پرسوجو کرده، پاسخی از طرف آنها دریافت نمیشود!
فقر شدید ۱۵۰ میلیون کودک در آفریقا
همزمان باگم شدن ۱۰۰ میلیارد دلار سازمان ملل در آفریقا یک سازمان خیریه جهانی نیز گزارش داد، بیش از ۱۵۰ میلیون کودک در شرق و جنوب آفریقا گرفتار فقر شدید و فاجعه تغییرات اقلیمی هستند. به گزارش ایرنا، خبرگزاری آناتولی پنجشنه شب نوشت، مدیر کشوری سازمان جهانی خیریه «کودکان را نجات دهید» در «رواندا» گفت سودان جنوبی در شرق و جنوب آفریقا در صدر کشورهایی قرار دارد که احتمال دارد ۸۷ درصد از کودکان این کشور تحت تأثیر فقر شدید و فاجعه تغییرات اقلیمی مضاعف قرار بگیرند. همچنین ۸۰ درصد کودکان در موزامبیک و ۷۳ درصد در ماداگاسکار در رتبههای بعدی این پدیده قرار دارند. مدیر این سازمان هشدار داد که اگر بحران تغییرات اقلیمی و نابرابری به فوریت حل نشود، فراوانی و شدت بحرانهای انسانی و هزینههای زندگی میتواند افزایش یابد.
ایوان آرونگا «مدیر کشوری کودکان را نجات دهید» در کشورهای کنیا و ماداگاسکار نیز گفت: بحران تغییرات اقلیمی و نابرابری را نمیتوان جدا از یکدیگر حل کرد، زیرا آنها در هم تنیده هستند.وی افزود: بحرانهایی از این دست، مردم را به سمت فقر شدید سوق میدهد و میلیونها نفر را در برابر سیل یا خشکسالی ناشی از تغییرات اقلیمی، آسیبپذیرتر میکند.بر اساس این گزارش دستکم ۱۶.۳ میلیون کودک در کنیا (۶۷ درصد از کودکان این کشور) با تاثیرات دوگانه ناشی از فقر و بحران تغییرات اقلیمی زندگی میکنند.
Friday, 15 November , 2024