نقشه اصلاحطلبان برای انتخابات ۱۴۰۲ چیست؟
پیش از این و نوروز امسال بود که سعید حجاریان در اظهاراتی تأکید کرد که اصلاحطلبان در صورتی که شورای نگهبان شرایط آنها را نپذیرد؛ انتخابات ۱۴۰۲ را هم تحریم خواهند کرد!
به گزارش گروه دیگر رسانههای خبرگزاری فارس، علی صوفی، فعال اصلاحطلب و از حامیان تحریم انتخابات، در بخشی از یک مصاحبه با شماره شنبه گذشته روزنامه آرمان ملی اظهار کرده است:
"در شرایط کنونی جامعه ایران التهابات اجتماعی و سیاسی را از سر گذرانده است. این در حالی است که ما در عرصه بینالمللی نیز با چالشهای جدی مواجه شدهایم. به همین دلیل یکی از رویکردهایی که میتواند کشور را از چالشها عبور بدهد افزایش مشارکت مردم در انتخابات و تصمیم گیریهاست. هرچه بیشتر زمینه برای حضور مردم در نهادهای انتخابی بیشتر فراهم شرایط برای مدیریت کشور بهتر خواهد شد. عقل سیاسی نیز حکم میکند که حاکمیت به سمتی حرکت کند که زمینه را برای مشارکت بیشتر مردم در تصمیم گیریها فراهم کند. با این وجود به دلیل اینکه هنوز نشانههایی از این رویکرد مشاهده نمیشود مشخص نیست در آینده چه اتفاقی در فضای سیاسی کشور رخ خواهد داد."
*بر خلاف ادعای صوفی مبنی بر مشخص نبودن آینده؛ اما آینده تا این لحظه کاملا مشخص است و اصلاحطلبان آنطور که خودشان ابراز کردهاند؛ قصد دارند رفتار شریرانه تحریم انتخابات را در جریان انتخابات سال آینده مجلس (مجلس دوازدهم) نیز تکرار کنند!
پیش از این و نوروز امسال بود که سعید حجاریان در اظهاراتی تأکید کرد که اصلاحطلبان در صورتی که شورای نگهبان شرایط آنها را نپذیرد؛ انتخابات ۱۴۰۲ را هم تحریم خواهند کرد!
در همان ایام، فیضا… عربسرخی دیگر کنشگر چپ نیز در اظهاراتی به تبعیت از حجاریان پیرامون انتخابات ۱۴۰۲ گفت: "اگر حاکمیت تصمیم بگیرد که انتخابات، رقابتی و مشارکتی باشد ما هم هستیم اما اگر بخواهند انتخابات درون جناحی باشد، ما نیستیم. ما که تأیید نمیشویم که بخواهیم حضور پیدا کنیم."
لذاست که صوفی در حالت خوشبینانه از تصمیم ستادی رجال جریان خود باخبر نیست و در حالت بدبینانه هم او با علم به اینکه چپها مجددا رفتار شریرانه خود را تکرار خواهند کرد؛ از هماکنون و با اظهارات ظاهرالصلاحی شبیه آنچه که در بالا مطرح کرده؛ مشغول زمینهچینی برای پر زور تر شدن حرکت تحریمی اصلاحطلبان در انتخابات است.
وبلاگ مشرق، پیش از این و قبل انتخابات ۱۴۰۰ نیز بارها در یک نکته تبیینی تصریح کرده بود که اگرچه میزان بالای مشارکت در انتخابات یک امتیاز است لکن ملاک قوت و صحت یک انتخابات؛ "رعایت قانون" از سوی حاکمیت است نه میزان مشارکت.
منبع: سایت خبری تحلیلی مشرق
پایان پیام/
Friday, 22 November , 2024