اعتراف رسانه‌های صهیونیستی  تایمز اسرائیل: ایران در حال ساخت خاورمیانه جدید است تحلیلگران و ناظران سیاسی، در سایه تداوم اعتراضات داخلی و تشدید تنش صهیونیست‌ها علیه فلسطینی‌ها، انتظار دارند که خطر بزرگ‌تری موجودیت این رژیم جعلی را تهدید کند و اکنون رسانه‌های صهیونیستی یکی پس از دیگری نسبت به آینده هولناک این رژیم هشدار […]

 
اعتراف رسانه‌های صهیونیستی 
تحلیلگران و ناظران سیاسی، در سایه تداوم اعتراضات داخلی و تشدید تنش صهیونیست‌ها علیه فلسطینی‌ها، انتظار دارند که خطر بزرگ‌تری موجودیت این رژیم جعلی را تهدید کند و اکنون رسانه‌های صهیونیستی یکی پس از دیگری نسبت به آینده هولناک این رژیم هشدار می‌دهند.

سرویس سیاسی
 
نشریه الکترونیکی «تایمز آو اسرائیل» اخیرا در گزارشی با تصریح اینکه « ایران به‌دنبال ساخت خاورمیانه جدید است» عنوان کرد: « محور تحت حمایت پکن-تهران در راستای مصالحه و اتحاد استراتژیک با کشورهای مسلمان اهل سنت چالش‌های امنیتی مهمی را برای اسرائیل و آمریکا ایجاد می‌کند.»
این رسانه در بخش دیگری از گزارش خود با اشاره به اینکه «آمریکا به شدت نگران محور نوظهور در منطقه بین ایران، روسیه، چین و عربستان سعودی است» اظهار داشت: «اعتماد به نفس روزافزون تهران در کل منطقه احساس می‌شود و این تحولات، نیازی به گفتن ندارد که پیامدهای عمیقی برای اسرائیل به همراه دارد.»
هاآرتص: با یک طوفان تمام‌عیار رو‌به‌رو هستیم
روزنامه فرامنطقه‌ای «رای الیوم» نیز با انتشار گزارشی در این خصوص نوشت: «رسانه‌های اسرائیلی روز یکشنبه اذعان کردند که رژیم اشغالگر اسرائیلی، اکنون با یک طوفان بی‌سابقه برای جنگ چند جبهه‌ای با ایران، حزب‌الله و جنبش حماس مواجه شده است.»
روزنامه ‌هاآرتص نوشت: «دور کنونی» خشونت در جبهه‌های مختلف، تکرار دیگری از راهبرد بلندمدت حماس و حزب‌الله، با الهام از ایران، برای «فرسایش اسرائیل با عملیات خونریزی تا نابودی» است. به ادعای این روزنامه، اسرائیل با دشمنانی مواجه است که به‌دنبال کشاندن آن به سمت یک جنگ چندجانبه در امتداد مرزهایش در کرانه باختری، قدس و با فلسطینی‌های ساکن اراضی اشغالی ۱۹۴۸ هستند».
هاآرتص با تایید گزارش شبکه المیادین اعتراف کرد که «وضعیت منطقه‌ای و بین‌المللی اسرائیل نمی‌تواند بدتر از این باشد. تل‌آویو به‌جای تلاش و تمرکز بر روی تبدیل توافق‌های عادی‌‌سازی روابط به بستری برای تغییر شکل خاورمیانه و جایگاه اسرائیل در آن، امارات، بحرین و مغرب را در موقعیتی قرار داد که نمی‌توانند از آن دفاع یا حمایت کنند. امری که در باره مصر و اردن نیز صدق می‌کند و پیشتر آنها را مجبور کرد که روابط خود را با تل‌آویو کم کنند.» در ادامه گزارش این روزنامه عبری زبان با اشاره به نمایان شدن «فروپاشی کامل» راهبرد بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای مقابله با برنامه هسته‌ای ایران، آمده است که «از دیگر سو، روابط تل‌آویو با ایالات متحده بیش از پیش و به‌صورت بی‌سابقه‌ای متشنج است، این در حالی است که واشنگتن هم پیمان ضروری اسرائیل است و نمی‌توان مستقل از آن باشد و بدون این هم‌پیمانی جای تردید است که امروز تل‌آویو بتواند، در قید حیات بماند.»
در ادامه این گزارش آمده است: «اکنون، ما احتمالا با یک طوفان تمام‌عیار رو‌به‌رو هستیم، طوفانی که سازمان‌های اطلاعاتی اسرائیل ماه‌هاست درباره آن هشدار می‌دهند، درباره یک جنگ چند جبهه‌ای». به نوشته‌هاآرتص، «برای تصور این که ایران، حزب‌الله و حماس باید با چه لذتی به هرج و مرج در اسرائیل نگاه کنند، نیازی به خلاقیت نیست.»
به گزارش فارس، نویسنده ‌هاآرتص در ادامه این سؤال را طرح کرده که: «چرا از آن سوءاستفاده نکنند؟ هر درگیری قدرت بازدارندگی اسرائیل را بیشتر تضعیف می‌کند و موجب فرسایش جایگاه بین‌المللی آن می‌شود. لذا باید گفت تنها رژیمی که احتمالاً به‌زودی در منطقه تغییر خواهد کرد اسرائیل است، نه تهران»
توازن قوا در منطقه
 به نفع تهران تغییر کرده است
«یونی بن‌مناخیم» تحلیلگر صهیونیست نیز نوشت: «شلیک راکت در ایام عید پسح از غزه و جنوب لبنان، نخستین مرحله از جنگ فرسایشی گروه‌های وابسته به ایران علیه اسرائیل با استفاده از راهبرد یکپارچگی جبهه‌هاست که ژنرال سلیمانی آن را طراحی کرده بود.» وی تأکید کرد دور کنونی نبرد تنها نخستین مرحله از برنامه‌ریزی تدریجی برای نابودی موجودیت رژیم صهیونیستی است و مراحل بعدی در ادامه خواهد آمد.
بن‌مناخیم اذعان کرد: ارزیابی «محور مقاومت» به رهبری ایران این است که اسرائیل به دلیل موج اعتراضات و بحران رابطه با آمریکا ضعیف شده و نمی‌تواند همزمان در چندین جبهه بجنگد و با شلیک ده‌ها هزار راکت و موشک دوربرد که با موجی از عملیات در کرانه باختری همراه خواهد بود، رویارویی موفقی داشته باشد.
این تحلیلگر صهیونیست در ادامه با اعتراف به اینکه: «توازن قوا در منطقه پس از ورود ایران به محور چین و روسیه و ازسرگیری روابط با عربستان، به نفع تهران تغییر کرده است.» اظهار داشت: «اسرائیل در چند جبهه امنیت خود را در خطر می‌بیند و حملات نظامی اسرائیل علیه ایران و حزب‌الله در سوریه نمی‌تواند آنها را شکست دهد. ضمن این‌که فلسطین، عراق، یمن، سوریه و لبنان منافع مشترکی در اتحاد با ایران علیه اسرائیل دارند.» به اعتقاد بن‌مناخیم، آغاز جنگ با راهبرد «یکپارچه‌‌سازی جبهه‌ها» برای اسرائیل بسیار خطرناک است و به یافتن راه و زمان مناسب برای مقابله نیاز دارد.
تحلیلگر صهیونیست: 
ما خودمان را گول می‌زنیم
این خود جنگ است!
ایهود یعاری، تحلیلگر صهیونیست در برنامه‌ای تلویزیونی در شبکه ۱۲ اسرائیل در پاسخ به این سؤال که عملیات‌های پی‌در‌پی، هفده کشته در سه ماه ابتدایی سال و شلیک ده‌ها موشک از شمال و جنوب [به سوی اسرائیل] را چگونه می‌بینید؟ اذعان کرد: معتقدم اکثریت ما در طول این مدت به خودمان دروغ می‌گفتیم. اتفاقاتی که در حال رخ دادن است، مقدمه یک جنگ بزرگ و وحشتناک نیست. این خود جنگ است! عملیات با چاقو‌، راکت، موشک و پهپاد اینجا و آنجا یک جنگ است. جنگی مداوم، هرچند شدت آن کم و زیاد شود. تحلیلگر صهیونیست ادامه داد: برخی از ما خودمان را فریب داده‌ایم یا حداقل ظاهر تصمیمات دولت این را نشان می‌دهد. حملاتی که دیدیم فقط مربوط به حماس نبود، بلکه اولا مربوط به حزب‌الله بود. به درخواست ایران بود ولی مربوط به حزب‌الله است. وی با اشاره به اینکه نظامیان اسرائیلی فقط به اهداف حماس حمله کرده‌اند، گفت: نباید خودمان را درباره پشت‌پرده این حملات گول بزنیم.
صدور هشداری استثنایی
 برای ارتش رژیم صهیونیستی
هراس از فروپاشی نه فقط در روزنامه‌ها و رسانه‌های عبری‌زبان، بلکه در میان دستگاه‌های نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی نیز عیان شده است. چند روز پیش رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که تیپ مطالعاتی در دستگاه اطلاعات نظامی اسرائیل معروف به «امان»، «هشداری استثنایی برای فرماندهان سیاسی و امنیتی و ارتش اسرائیل درخصوص فرسایش و تضعیف قدرت بازدارندگی اسرائیل در قبال دشمنانش» صادر کرده است.
در این پیام هشدار آمده است: «این موضوع در تک‌تک اجزای محور ضد اسرائیلی که در راس آن ایران قرار دارد، مشهود است و مجموعه نشست‌هایی که در هفته‌های اخیر میان سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان و مسئولان جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی با هدف هماهنگی مواضع میان آنها برگزار شد، گواه این امر است.»
رسانه‌های صهیونیستی، روز گذشته نیز به موضوع دیدار جدید هیئتی از حماس که «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس و «صالح العاروری» معاون او در رأس آن قرار داشتند با «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان پرداختند.  کانال «مکان» تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز مدعی شد که این دیدار به منظور بررسی میزان آمادگی محور مقاومت و همکاری میان عناصر آن برای مقابله با هر رویداد و تحولی صورت گرفت.