اظهارات فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران عصبانیت یک مقام سابق دولت آمریکا را به همراه داشته است.

عصبانیت مقام سابق آمریکایی از اظهارات دریادار ایرانی
اظهارات فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران عصبانیت یک مقام سابق دولت آمریکا را به همراه داشته است.

اظهارات دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران عصبانیت دنیس راس، مقام سابق دولت آمریکا را
در پی داشته است.
دریادار ایرانی روز شنبه در یک گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار کرد: امروز کشورهای منطقه به این نقطه رسیده‌اند که اگر قرار است امنیتی در منطقه برقرار باشد، حتماً با هم‌افزایی و همکاری یکدیگر قابل انجام و برقراری است.
به گزارش فارس، فرمانده نیروی دریایی ارتش با ‌اشاره به ائتلاف دریایی ایران، روسیه و چین بیان کرد: این ائتلاف سه‌جانبه به همراه روسیه و چین که سالیانه رزمایش‌هایی را هم در قالب آن برگزار می‌کنیم در حال توسعه است. علاوه ‌بر این، ائتلاف‌های منطقه‌ای در حال شکل‌گیری است.
وی ادامه داد: به زودی شاهد آن خواهیم بود که منطقه ما از هر نیروی غیرموجه عاری شده و مردم منطقه با استفاده از سربازهای خود در حوزه امنیتی خود مسلط باشند.
دریادار ایرانی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه کدام کشورها تقاضا دارند تا در اقدام ‌اشتراکی منطقه‌ای به همراه ایران حاضر باشند، گفت: ما پیش از این با عمان اقدام ‌اشتراکی را داشتیم و اکنون عربستان این هدف‌گذاری را انجام داده و به آن ورود کرده است. امارات، قطر، بحرین، عراق، پاکستان و هند
جزو این کشورها هستند.
وی افزود: تقریباً همه کشورهای حوزه شمال اقیانوس هند به این باور رسیده‌اند که باید در کنار جمهوری اسلامی ایران قرار گیرند و به صورت مشترک با هم‌افزایی قابل توجه امنیت را برقرار کنند.
دنیس راس، مشاور ارشد سه رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به اظهارات دریادار ایرانی در توئیتر نوشت: ائتلاف جدید برای ایمن کردن آب‌های خلیج [فارس]: ایران، عربستان سعودی، امارات، قطر و بحرین. چرا این ایده شبیه رویکرد مافیایی به نظر می‌رسد: ایران می‌گوید «فقط تا وقتی که پول امنیت را به ما بدهید کسب و کارتان در امان خواهد بود.
شارمین ناروانی، خبرنگار لبنانی پایگاه «کریدل» در پاسخ به دنیس راس نوشته است: «ایران آن نفتکش‌ها را به تلافی توقیف غیرقانونی توسط آمریکا توقیف کرد. آمریکا از نیروهای دریایی ترکیبی خود برای انجام عملیات‌های دزدی دریایی و تهدید کشورها استفاده می‌کند. این کشورهای خلیج‌فارس بایستی مدت‌ها پیش از این درباره امنیت آب‌های خودشان هماهنگی به عمل
می‌آوردند.»