پس از لغو دیدار دو تیم سپاهان و الاتحاد عربستان، به دلیل خروج تیم عربستانی از ورزشگاه، ادعاهایی از تیم خارجی و برخی مدعیان اصلاحات مطرح شد.
به بهانه حواشی دیدار سپاهان و الاتحاد

عصبانیت حامیان داعش و مدعیان اصلاحات از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

پس از لغو دیدار دو تیم سپاهان و الاتحاد عربستان، به دلیل خروج تیم عربستانی از ورزشگاه، ادعاهایی از تیم خارجی و برخی مدعیان اصلاحات مطرح شد.
دیدار دو تیم سپاهان ایران و الاتحاد عربستان به دلایل و ادعای واهی که تیم الاتحاد مطرح کرد، لغو شد. الاتحاد به این دلیل که تندیس شهید حاج قاسم سلیمانی در ورزشگاه نقش جهان وجود داشته است، اقدام به ترک ورزشگاه به مقصد فرودگاه کرد.
این دلیل و ادعا از آنجایی تأمل برانگیز دانسته می‌شود که این تیم روز قبل از بازی، در همین ورزشگاه تمرین خود را انجام داده بود. از طرفی دیگر این ورزشگاه توسط ناظران AFC، فدراسیون، سازمان لیگ و کمیته مجوز حرفه‌ای بازدید شده و با همین شکل و شمایل مورد تأیید آنها قرار گرفته است. حتی در آخرین بازدید ناظران AFC پیش از آغاز مسابقات آسیایی بار دیگر این ورزشگاه به تأیید آنها رسید. 
تندیس نیز سه سال است که در این ورزشگاه رونمایی شده است و ناظران AFC قبلا نیز به این ورزشگاه مجوز برگزاری بازی را داده بود. کشورهای دیگر نیز در ورزشگاه‌های خود از عکس و تصویر مقامات و شخصیت‌ها استفاده می‌کنند. همچنین در هیچ قانونی ذکر نشده است که در ورزشگاه نباید از تندیس قهرمانان ملی استفاده کرد. اما اینکه این تندیس آنها را از ورزشگاه بیرون رانده، پیام‌های گسترده‌ای دارد. از جمله اینکه احتمالا حامیان مالی الاتحاد همان حامیان مالی داعش بودند که این تندیس باعث حقارت و خروجشان از ورزشگاه شده است. 
همه اینها به یک طرف، برخی از مدعیان اصلاحات در این زمینه پا به میدان گذاشته و در صفحه شخصی خود گفته‌اند: «چرا دولت رئیسی دست از سر سردار سلیمانی برنمی‌دارد؟» درحالی که تیم الاتحاد متهم شناخته می‌شود، برخی از افراد با خودتحقیری، ایران و دولت را مقصر جلوه می‌دهند. 
باید گفت که تندیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در دولت گذشته در ورزشگاه رونمایی شده بود. هرچند که اگر هم این تندیس نبود دولت فعلی قرار دادن تندیس شهید حاج قاسم سلیمانی را برای خود ملزم و مهم می‌دانست. 
یا یکی دیگر از مدعیان اصلاح‌طلب در صفحه شخصی خود نوشت: «هنگامی که حکومت سیطره سیاست به همه عرصه‌های جامعه می‌برد، ناخواسته ضربه‌پذیری سیاست نیز بسیار بالا می‌رود. بازی الاتحاد و سپاهان نمونه روشن این گزاره است.» لازم به ذکر است سفسطه‌گری و جو‌سازی راه به جایی نخواهد برد. اول آنکه تیم الاتحاد اقدام به عمل غیرقانونی کرده و از طرف ایران هیچ‌گونه خطایی رخ نداده است. دوم آنکه ضربه‌پذیری سیاست کشور آنجایی خواهد بود که حتی اقدامات قانونی و مسیرمان را به خاطر تیم فوتبال یک کشور خارجی برهم بزنیم و طبق میل آنها عمل کنیم.
نکته قابل تأمل اینجاست که رسانه‌های معاند همچون اینترنشنال و بی‌بی‌سی و… نیز همین خط را پیش گرفتند و این مسئله را این‌طور تشریح کردند که ایران به دلیل اینکه همه مسائل را سیاسی می‌کند این اقدام رخ داده است؛ حال آنکه گرفتن پرچم اوکراین در بازی‌های اروپایی توسط بازیکنان، سیاسی محسوب نمی‌شود و مشکلی ندارد.