مقامات و منابع صهيونيستي به شكست در برابر عمليات اخير حماس اذعان دارند و «اسموتریچ»، وزیر دارایی كابينه افراطي نتانياهو گفته است: «باید با سرافكندگي اعتراف کنیم که شکست خوردیم.»
زمزمه شکست در اسرائیل بالا گرفت
وزیر دارایی اسرائیل: با سرافکندگی باید اعتراف کنیم که شکست خوردیم
مقامات و منابع صهیونیستی به شکست در برابر عملیات اخیر حماس اذعان دارند و «اسموتریچ»، وزیر دارایی کابینه افراطی نتانیاهو گفته است: «باید با سرافکندگی اعتراف کنیم که شکست خوردیم.» همچنین «ایهود باراک»، نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی به اکونومیست گفت: «نتانیاهو مسئولیت بزرگترین شکست تاریخ اسرائیل را برعهده بگیرد.»
اشغال مجدد غزه و مقابله با مقاومت فلسطینی واقعیت راهبردی خاورمیانه را تغییر نخواهد داد، اگرچه مقامات تلآویو چنین ادعایی دادهاند. از اولین لحظات آغاز عملیات طوفان الاقصی توسط حماس در جنوب مناطق اشغالی، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی وعده تغییر نقشه خاورمیانه را اعلام کرد، اما امروز که ۱۰ روز از عملیات طوفان الاقصی میگذرد، هنوز نشانی از دستیابی صهیونیستها به اهدافشان دیده نمیشود. تغییر نقشه خاورمیانه البته اولین ادعای بینتیجه نتانیاهو نیست. او مدتهاست که ادعای حمله به تاسیسات هستهای ایران را مطرح میکند و در سال ۲۰۱۰ هم به CBS گفت: «درباره تأسیسات هستهای ایران تا دیر نشده باید کاری کنیم، نمیتوانیم صبر کنیم.» از آن ادعای نتانیاهو اکنون ۲۳ سال میگذرد. رجز خوانی او درباره تغییر نقشه خاورمیانه نیز مانند همان ادعاهای بی نتیجه او درباره ایران است که هیچگاه به فراتر از ادعای زبانی نرسید.
نظریه کارشناسان نظامی حاکی از آن است که صهیونیستها برای اشغال مجدد غزه به ارتشی متشکل از ۳۶۰ هزار نیرو نیاز دارند و این بیشترین تعداد نیرو در تاریخ ارتش رژیم صهیونیستی خواهد بود، اما آیا صهیونیستها در اوج اختلافات داخلی و شکافهای سیاسی میتوانند
۳۶۰ هزار نفر نیرو برای اشغال غزه بسیج کنند؟ تاکنون ارتش رژیم اسرائیل بیشترین نیروی اعلام شده خود در پشت مرز غزه را تا ۱۰۰ هزار نفر عنوان کرده است. مضاف بر آن اگر جبهه جنگ جدیدی در مناطق شمالی و در مرز لبنان باز شود، بی تردید ارتش رژیم صهیونیستی حتی برای اعزام ۱۰۰ هزار نفری نیز به داخل غزه در جنوب نیز با محدودیت مواجه خواهد بود.
منابع آگاه گفتهاند که حماس توانسته تا ۶۰ هزار نیروی مسلح چریکی را سازماندهی کند و این تعداد نیرو در عملیات شهری و چریکی قادر خواهند بود با چند برابر نیروی ارتش منظم مقابله کنند. بی تردید جنگ در غزه، جنگی شهری و چریکی خواهد بود و لذا کار صهیونیستها در پیشروی زمینی در غزه بسیار دشوار است.
شکست خوردیم!
«شیمون پرز»، نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی در کتابی که در مورد چگونگی تغییر شکل خاورمیانه پس از توافق اسلو نوشت، می گوید:«کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه اسبق ایالات متحده، پس از ۱۱ روز بمباران علیه حزبالله در جنوب لبنان در سال ۲۰۰۶ از ما خواست تا تقاضاها برای آتشبس را نادیده بگیریم و همزمان به تولد خاورمیانهای متفاوت اشاره کرد.» از آن ادعای پرز و رایس بیش از ۱۷ سال میگذرد و شاید جنوب غرب آسیا تغییر کرده باشد، اما بی تردید این تغییرات به نفع تلآویو نبوده است. بارزترین تغییرش نیز انجام عملیات موفق طوفان الاقصی
از سوی نیروهای حماس در جنوب مناطق اشغالی فلسطین است. عملیاتی که بزرگترین شکست نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی را با بیش از ۱۴۰۰ کشته رقم زده است. «یوسی میلمن»، خبرنگار عبریزبان در تلآویو هم اعلام کرد که علاوهبر تعدادی که تلآویو رسماً به کشته شدن آنها در جنگ غزه اعتراف کرده، ۴۵۰ نفر دیگر نیز جزو کشته شدگانی هستند که هنوز شناسایی نشده است.
حتی خود مقامات و منابع صهیونیستی نیز به شکست در برابر عملیات اخیر حماس اذعان دارند و روز گذشته «اسموتریچ»، وزیر دارایی کابینه افراطی نتانیاهو گفت: «باید با سرافکندگی اعتراف کنیم که شکست خوردیم.» دیروز همچنین «ایهود باراک»، نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی به اکونومیست گفت: «نتانیاهو مسئولیت بزرگترین شکست تاریخ اسرائیل را برعهده بگیرد.»
دست برتر مقاومت فلسطین نیروهای مقاومت فلسطین تعداد زیادی اسیر از صهیونیستها در اختیار دارند و سخنگوی ارتش صهیونیستی تأیید کرده که تعداد اسرای اسرائیلی نزد حماس احتمالا ۱۹۹ نفر و شاید بیشتر است. تصاویری نیز از فرار نظامیان اشغالگر اسرائیلی پس از حمله مبارزان مقاومت به برخی پایگاههای مرزی اسرائیل در روز گذشته منتشر شده است. آشفتگی در میان نظامیان صهیونیست تا آنجاست که روز گذشته نیروهای ارتش صهیونیستی به اشتباه یک شهرکنشین که گمان میکردند از نیروهای قسام است را در «افکیم» در نزدیکی نوار غزه کشتند. منابع عبریزبان هم اعلام کردند که ۶۰ هزار صهیونیست از ترس حملات مقاومت، شهرکهای صهیونیستی اطراف غزه را ترک کرده و پا به فرار گذاشتهاند.
افزایش تلفات نظامیان صهیونیستی
ارتش رژیم صهیونیستی که روزگاری ادعای قدرتمندی در منطقه داشت، این روزها به شدت در حال دادن تلفات است. سخنگوی این ارتش با انتشار اسامی دو سرباز دیگر کشته شده از ابتدای درگیریها، گفته است که تعداد افسران و سربازان کشته شده اسرائیلی تاکنون به ۲۹۹ نفر رسیده است. همچنین سخنگوی ارتش صهیونیستی افزود: ستوان «آمتی تسوی گرانوت» از تلآویو که فرماندهی تشکیلاتی در گردان ۷۵ را برعهده دارد، دیروز در حین عملیاتی بر اثر اصابت گلوله ضد تانک در مرز شمالی کشته شد.
غزه در آستانه بحران بزرگ انسانی
فلسطینیهای ساکن غزه این روزها در خیابانهای نزدیک بیمارستانها میخوابند و به دنبال سرپناهی برای در امان ماندن از بمباران شدید اسرائیل هستند. صهیونیستها بیمهابا مشغول بمباران غزه هستند و روز گذشته حداقل ۸ نیروی اورژانس و امداد هدف حمله موشکهای اشغالگران قرار گرفت. جنگندههای صهیونیستی در حالی با موشک نیروهای امداد در غزه را هدف قرار میدهند که آنها برای نجات مردم زیر آوار شب و روز در حال امدادرسانی هستند. رژیم صهیونیستی بامداد شب گذشته محوطه بیمارستان قدس در تل الهوای غزه را با هدف فشار برای تخلیه آن پنجبار بمباران کرده بودند. نیروهای امداد و نجات غزه نیز پس از شهادت جمعی از همکاران خود در حمله هدفمند دشمن صهیونیستی به آنها از سکوت جهانی و بیعملی جهانیان در قبال جنایتهای صهیونیستها انتقاد کردند و روبهروی دوربین خبرنگاران گفتند: «ما که مسلح نیستیم. نیروی امدادگریم اما بمباران میشویم.»
ایجاد گور جمعی در غزه
شدت گرفتن آمار تلفات انسانی در غزه باعث ایجاد گور دستهجمعی شده است. گفته شده ایجاد گور جمعی در نوار غزه پس از انباشته شدن اجساد شهدای فلسطینی بر اثر بمباران رژیم صهیونیستی صورت گرفته است. علاوهبر این گزارشها حاکی از آن است که تعداد کودکان فلسطینی که بر اثر بمباران رژیم صهیونیستی در یک هفته کشته شدند، بیشتر از کل کودکان اوکراینی کشته شده در ۲۰ ماه گذشته است. تعداد کودکان شهید شده در غزه تاکنون بیش از ۷۵۰ نفر اعلام شده است. از غزه همچنین خبر میرسد که در پی تشدید حملات دشمن صهیونیستی و افزایش سرسامآور شمار مجروحان، بیمارستان شهدای الاقصی در مرکز نوار غزه دیگر ظرفیت ندارد و مجروحان در چادر مداوا میشوند.
بیش از ۱۰۰۰ نفر زیر آوار
همچنین منابع فلسطینی در غزه اعلام کردند که با وجود گذشت ۲۴ ساعت از بمباران برخی مناطق در نوار غزه، هنوز بیش از ۱۰۰۰ نفر زیر آوارها ماندهاند که بعضاً شهید شده یا زخمی هستند و تا دیروز نیروهای امدادگر موفق به بیرون آوردن آنها نشده بودند.
تخریب ۱۳۵ هزار خانه و واحد مسکونی در غزه
طبق برآوردهای نهادهای بینالمللی، از آغاز حملات ارتش رژیم صهیونیستی به غزه در شنبه گذشته تا این لحظه بیش از ۱۳۵ هزار خانه و واحد مسکونی در این باریکه تخریب و با خاک یکسان شده است. همچنین براساس این گزارش در هر ۱۰۰ متر مربع در شهر غزه، حداقل یک ساختمان بهطور کامل بر اثر بمباران فرو ریخته شده است. تصاویری نیز از محله الرمال در غزه منتشر شده که در پی بمبارانهای شدید ارتش رژیم صهیونیستی به ویرانه تبدیل شده است. رژیم صهیونیستی در جنایت جنگی دیگری نیز انبارهای آژانس آنروا وابسته به سازمان ملل در نوار غزه را بمباران کرد. انبارهایی که محل تدارکات و کمکهای بشر دوستانه بود. علی منتظری، گزارشگر شبکه فرانس۲۴ عربی میگوید: «آخرین تصاویر گوگل نشان میدهد یک چهارم تا یک پنجم غزه به خصوص بخش شمالی آن، کاملاً با خاک یکسان شده و از بین رفته است.»
پاکسازی نژادی در غزه
گزارشگر ویژه حقوق بشر در سرزمینهای فلسطین بااشاره به تحولات جاری در باریکه غزه به الجزیره گفته است که به دلیل خشونت علیه غیرنظامیان به نقطه بیبازگشتی رسیدهایم. به گفته این کارشناس حقوق بشر، ویرانی در غزه بیسابقه است و درخواست از مردم غزه برای حرکت به سمت جنوب، پاکسازی قومی است. در عین حال آنچه اکنون مهم است توقف کشتار جمعی و کمکرسانی به مردم غزه است. دیروز همچنین «شیما اکرم صیدم»، رتبه اول کنکور امسال در فلسطین در حملات جنگندههای اسرائیلی به غزه به شهادت رسید. ناظر حقوق بشر اروپا-مدیترانه گفته است که رژیم صهیونیستی مقداری معادل یک چهارم بمب اتمی را بر روی نوار غزه ریخته است.
شهدای خبرنگار غزه به ۱۱ نفر رسید
صهیونیستها به هیچکس در غزه رحم نمیکنند و اتحادیه خبرنگاران و روزنامهنگاران فلسطین اعلام کرده است که تاکنون ۱۱ خبرنگار فلسطینی در بمباران غزه شهید و بیش از ۲۰ نفر دیگر نیز زخمی شدهاند و دو خبرنگار هم مفقود شدهاند. همچنین در حمله چند روز پیش ارتش صهیونیستی به مکان استقرار خبرنگاران و تصویربرداران در مرز لبنان، یک تصویربردار خبرگزاری رویترز شهید و چند نفر دیگر هم زخمی شدند.
حضور آمریکا در میدان جنگ غزه
به تازگی تصاویری از سربازان آمریکایی با یونیفرم نظامی ارتش رژیم صهیونیستی منتشر شده که در کنار صهیونیستها در جنگ علیه غزه شرکت میکنند. آمریکا پیشتر نیز حمایت همهجانبه و تمام عیار خود از اشغالگران را اعلام کرده بود و حتی همزمان با حملات رژیم صهیونیستی به غزه ایمیلهای درز یافته از وزارت خارجه آمریکا نشان میدهد از دیپلماتهای این کشور خواسته شده خواستار کاهش تنشها در غزه نشوند. روزنامه هافینگتونپست که به این ایمیلها دست پیدا کرده گزارش داده وزارت خارجه آمریکا در پیامهایی خطاب به دیپلماتها خواسته از سه عبارت استفاده نشود: «کاهش تنش یا آتشبس؛ پایان خشونت یا پایان خونریزی و بازگرداندن آرامش». روزنامه وال استریت ژورنال نیز به نقل از مسئولان دفاعی آمریکایی اعلام کرد: «پنتاگون ۲۰۰۰ نظامی برای حمایت از هرگونه حمله زمینی ارتش اسرائیل به غزه در نظر گرفته است.» علاوهبر این، چند منبع مطلع در سرزمینهایاشغالی به خبرنگاران در غزه اطلاع دادند که با توجه به
بههم ریختگی ذهنی و روانی اکثر فرماندهان نظامی اسرائیلی، برخی فرماندهان آمریکایی هدایت «بعضی از عملیاتهای آنان» را از ابتدای حملات صهیونیستها علیه شهروندان فلسطینی در غزه به عهده گرفتهاند و در کنار فرماندهان نظامی اسرائیل حضور دارند.
حمله موشکی گسترده قسام به قدس و تلآویو
پاسخ راکتی و موشکی فلسطینیها به اشغالگران همچنان ادامه دارد و گردانهای قسام در ادامه پاسخ به جنایات اشغالگران اسرائیلی علیه غزه، شهرهای اشغالی قدس و تلآویو را هدف حمله موشکی گسترده قرار دادند. گفته شده در پی حمله موشکی قسام به تلآویو و قدس، وزرای اسرائیلی جلسه کنست را ترک کرده و پا به فرار گذاشتند.
باخت تلآویو در میدان دیپلماسی
روز گذشته همچنین دولت کلمبیا در واکنش به ادامه جنایات صهیونیستها در غزه از قطع رابطه کامل خود با تلآویو خبر داد. قطع رابطهای که نشاندهنده باخت دیپلماتیک تلآویو در میدان جنگ غزه است. حتی هلند که متحد تلآویو است نیز واکنش منفی به تحولات غزه داشته و روز گذشته وزیر خارجه هلند گفت: «وضعیت انسانی در غزه بسیار نگرانکننده است و رساندن کمکها به اهالی غزه بسیار حائز اهمیت است.» «وانگ یی» وزیر خارجه چین نیز تأکید کرده است: «علت اصلی اوضاع جاری در فلسطین، محروم کردن فلسطینیان از حق تشکیل کشوری مستقل برای سالهای طولانی است.» «انور ابراهیم»، نخستوزیر مالزی هم تأکید کرد که کشورش تن به فشارهای غربی برای محکوم کردن حماس نخواهد داد و ما به آنها گفتیم که با حماس روابط سیاسی داریم و این سیاست ادامه خواهد یافت. رئیس پارلمان لبنان نیز اعلام کرد که باید به سرعت جنگ نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه غزه را متوقف کنیم، و از پروژههای یهودیسازی جلوگیری کنیم.
ادامه حمایتهای جهانی از فلسطین
با وجود حمایت دولتهای غربی از جنایت صهیونیستها در غزه، اما تظاهرات مردمی در کشورهای غربی در حمایت از فلسطینیها همچنان ادامه دارد. دیروز تظاهرات همبستگی با غزه در شهر نیواورلئان، دالاس تگزاس و در دیربورن میشیگان آمریکا برگزار شد. تصاویری نیز از تظاهرات در شهر سن خوزه (San Jose) کالیفرنیا در آمریکا در حمایت از فلسطین و محکومیت حمله اسرائیل به غزه منتشر شده است. تجمع حمایتی از مردم فلسطین در مادرید اسپانیا نیز برگزار شد. همچنین با وجود ممنوعیت تظاهرات در حمایت از مردم مظلوم فلسطین در فرانسه جمعیت جالب توجهی از اتباع کشورهای مختلف در پاریس دور هم جمع شده و با به دست گرفتن پرچمهای فلسطین، ایران، الجزائر و… حملات رژیم به غزه را محکوم کردند.
http://hamiyanekeshavarzi.ir/?p=31118
Sunday, 17 November , 2024