«یحیی سنوار»، فرمانده شاخه نظامی حماس بالاخره سکوت خود را شکست و در هشتادمین روز جنگ غزه کارنامه درخشان گردان‌های قسام را منتشر کرد
حماس در هشتادمین روز جنگ غزه کارنامه‌اش را منتشر کرد
«یحیی سنوار»، فرمانده شاخه نظامی حماس بالاخره سکوت خود را شکست و در هشتادمین روز جنگ غزه کارنامه درخشان گردان‌های قسام را منتشر کرد. ۵۰۰۰ نظامی صهیونیست از جمله ۳ فرمانده تیپ، ۴ فرمانده گردان و ده‌ها افسر و درجه‌دار هدف قرار گرفته و همه آنها کشته، زخمی یا معلول شده‌اند. ۷۵۰ خودروی زرهی از جمله ‌تانک و نفربر صهیونیست‌ها نیز در این مدت منهدم شده‌اند.
 

 

 
 
 
سرویس خارجی-
 
امروز جنگ غزه وارد هشتادمین روز خود می‌شود. یحیی سنوار، فرمانده «گردان‌های قسام»، شاخه نظامی حماس دیروز بالاخره سکوت خود را شکست و طی نامه‌ای به گوشه‌ای از دستاورد جبهه مقاومت فلسطین در این مدت اشاره کرد. ۸۰ روز نبرد با صهیونیست‌ها، هم بی‌سابقه است و هم صهیونیست‌ها را در وضعیتی بی‌سابقه قرار داده است. طبق اظهارات «یائیر گولان» نائب رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی، اگر حمایت‌های مالی، تسلیحاتی و نظامی آمریکا نبود، اسرائیل نمی‌توانست در برابر این همه فشار دوام بیاورد.
همین دیروز قسام اعلام کرد، طی فقط ۴ روز ۴۸ نظامی صهیونیست را به هلاکت رسانده و ۳۵ خودروی نظامی و زرهی آنها را نیز منهدم کرده است. «یحیی سنوار» فرمانده شاخه نظامی حماس و رئیس این جنبش قدرتمند طی نامه‌ای نوشت ۵۰۰۰ نظامی و افسر صهیونیست در این مدت هدف قرار گرفته‌اند: «گردان‌های قسام عملیات‌هایی بی‌سابقه و شدید ضد دشمن انجام داده و ارتش اسرائیل را در هم شکستند…گردان‌های قسام در طول جنگ زمینی با دشمن دست کم ۵ هزار نظامی و افسر صهیونیست را هدف قرار دادند که یک‌سوم آنها کشته و یکسوم دیگر به شدت مجروح و یکسوم دیگر دچار معلولیت‌های دائمی شده‌اند… همچنین در سطح تجهیزات ارتش صهیونیستی نیز ۷۵۰ خودروی نظامی دشمن به طور کامل یا جزئی منهدم شده است.» سنوار در بخش دیگری از این نامه آورده است که گردان‌های قسام ارتش صهیونیستی را در هم کوبیده و همچنان به وارد کردن ضرباتی سخت و دردناک به آن ادامه می‌دهد و زیر بار شروط دشمن نخواهد رفت.
طبق گزارش‌هایی که در فضای مجازی و رسانه‌ها منتشر شده «سنوار» در این نامه از پایداری مردم فلسطین در نوار غزه قدردانی و تاکید کرده که «ساکنان نوار غزه نمونه بی‌نظیری از جانفشانی، قهرمانی، جوانمردی و همدلی را از خود به نمایش گذاشتند و وظیفه رهبران سیاسی است فورا در تلاش برای التیام زخم‌ها و رنج‌های این مردم و تقویت پایداری آن‌ها باشند.» نامه سنوار به رهبران حماس به دنبال پیشنهاد‌های رژیم صهیونیستی به این جنبش از طریق واسطه‌های مصری و قطری درخصوص آتش‌بس موقت در غزه ارسال شده است. این در حالی است که جنبش حماس اعلام کرده دیگر خبری از آتش‌بس موقت نخواهد بود بلکه هدف این جنبش توقف کامل جنگ علیه غزه است.
شبکه تلویزیونی «المیادین» نیز آمار گزارش «یحیی سنوار» را کامل‌تر کرد. المیادین به نقل از رسانه‌های صهیونیستی نوشت ۳ فرمانده تیپ، ۴ فرمانده گردان و چندین افسر بلندپایه تاکنون در این جنگ کشته شده‌اند… تیم گشت‌زنی ناحال تمام فرماندهان خود را از دست داده و گردان ۱۳ تیپ گولانی نیز تاکنون ضربات سهمگینی دریافت کرده است.» طبق این گزارش ۲۷ درصد از کشته‌شدگان ارتش صهیونیستی در‌ غزه، افسران بلندپایه هستند.
تأیید اظهارات «سنوار» از سوی «والا»
پایگاه خبری و عبری زبان «والا» هم در یادداشتی تحت عنوان «آیا اسرائیل در باتلاق غزه گرفتار شده است؟» به نوعی اظهارات و آمارهای اعلامی یحیی سنوار را تایید کرد آنجا که نوشت: «پس از گذشت دو ماه و نیم از جنگ، ظاهرا دیگر حرف زیادی در مورد پیروزی قاطع در جنگ به میان نمی‌آید. لیست اسامی نظامیان کشته شده اسرائیلی هر لحظه طولانی‌تر می‌شود، جایگاه حماس نزد افکار عمومی هر لحظه بهتر می‌شود، نه فقط به خاطر اینکه این جنبش توانست با حمله هفتم اکتبر ما را غافلگیر کند، بلکه به این خاطر که با موفقیت در مقابل این رژیم می‌جنگد.»
کشف اجساد سربازان صهیونیست 
خبرگزاری‌ها وقتی مشغول تحلیل اظهارات «سنوار» بودند، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از کشف اجساد دست‌کم پنج صهیونیست در میان خرابه‌های اطراف اردوگاه «جبالیا» خبر دادند. این مقام نظامی ارتش اشغالگر گفت که عملیات در خان یونس بسیار پیچیده است و «در جریان کشف شبکه‌ای از تونل‌ها در اردوگاه جبالیا واقع در شمال غزه، اجساد پنج سرباز و افراد غیرنظامی ربوده شده را پیدا کردیم.»
اهداف اسرائیل در غزه قابل اجرا نیستند
از آن سو روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» که در این ۸۰ روز جنگ بسیار فعال بوده، طی تحلیلی با توجه به اخباری که در بالا اشاره کردیم نتیجه گرفته، اهدافی که صهیونیست‌ها برای غزه در نظر گرفته و اعلام کرده‌اند، دست نیافتنی است. این روزنامه نوشت: «ترور، حذف، فروپاشی (اصطلاحاتی که نتانیاهو، گالانت و گانتز به کار می‌برند)، اینها آرزوهای قابل انتظاری هستند که در برابر حمله‌ای که در هفت اکتبر در معرض آن قرار گرفتیم، توقع تحقق آنها را داشتیم… اما اهدافی که محافل سیاسی برای ارتش تعیین کرده‌اند قابل اجرا نیست و این از همان روز اول برای همه روشن بود.»
آژانس خبری آمریکایی «بلومبرگ» نیز در فضائی متفاوت با «یدیعوت آحارونوت» همین مفهوم را تکرار کرده و با اشاره به افزایش آمار نظامیان صهیونیست به هلاکت رسیده در درگیری‌های نوار غزه نوشته «ممکن است حمایت از عملیات تل‌آویو علیه این باریکه را از سوی جبهه داخلی تضعیف کند.»
پس از آنکه ارتش رژیم صهیونیستی روز شنبه از هلاکت ۱۵ نظامی صهیونیست در غزه تنها طی ۲۴ ساعت خبر داد، بلومبرگ نوشت: «این تعداد تلفات نشانه آن است که جنبش حماس همچنان قدرتمند بوده و از خود مقاومت شدید نشان می‌دهد… این مقاومت جنبش حماس در حالی صورت می‌گیرد که اسرائیل می‌گفت ضربات قدرتمندی به این جنبش وارد کرده است…. مسئله کشته شدن نظامیان یک موضوع حساس در اسرائیل است.»
آتش‌بس بی‌آتش‌بس!
«علی برکه»، مدیر ارتباطات ملی جنبش حماس نیز طی اظهاراتی اعلام کرده، تنها در یک صورت حاضر به پذیرش آتش‌بس و توقف ضربات مهلک به صهیونیست‌هاست. او گفت «مقاومت در غزه با تمام توان می‌جنگد و دشمن صهیونیستی همزمان متحمل خسارات سنگینی شده است…. دشمن صهیونیستی نمی‌تواند خسارات را تحمل کند و نتانیاهو از ارتش اسرائیل برای ماندن بیشتر در قدرت استفاده می‌کند… دشمن با انعقاد توافق مبادله اسیران و از سرگیری تجاوز به غزه می‌خواهد پرونده را به نفع خود تمام کند، اما مقاومت فلسطین هرگز کارت اسرا را از دست نخواهد داد. چندین پیشنهاد مطرح شد، اما موضع مقاومت روشن است که باید ابتدا تجاوز اسرائیل به نوار غزه متوقف شود. حماس هر پیشنهادی برای آتش‌بس یک یا دو هفته‌ای را رد می‌کند و موضع همه جناح‌های مقاومت در این زمینه متحد است. تجاوز باید متوقف شود، گذرگاه‌ها باید باز شوند، به مجروحان رسیدگی شود تا بعد بتوان گام‌هایی به جلو برداشت.»
پیش‌بینی خسارت ۴۰۰ میلیارد دلاری برای اسرائیل!
در حالی که روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت» خسارت اقتصادی جنگ غزه برای رژیم صهیونیستی را تا دیروز ۶۵ میلیارد شِکِل (۱۸ میلیارد دلار) برآورد کرده است. وب‌سایت انگلیسی «میدل ایست آی» نیز مثل سازمان غیرانتفاعی «لاتت» در سرزمین اشغالی، به تبعات اقتصادی این جنگ برای صهیونیست‌ها پرداخته و نوشته «اقتصاد اسرائیل در نتیجه جنگ غزه به شدت آسیب دیده و ممکن است در یک دهه آینده ۴۰۰ میلیارد دلار ضرر کند و در صورت ادامه عملیات نظامی؛ اقتصاد جهانی نیز با پیامدهای منفی مواجه خواهد شد.»
در گزارش «لاتت» هم آمده بود: «اگر وضعیت جنگی در اسرائیل به همین منوال ادامه یابد، حالت فوق‌العاده یا بغرنج اجتماعی و اقتصادی بروز خواهد کرد که بر اثر آن فقر بیشتر خواهد شد و در نهایت وضعیت به رکود منتهی می‌شود… ۷۹.۳ درصد اسرائیلی‌ها در نتیجه جنگ دچار آسیب‌های روحی و روانی شده و ۸۱.۶ درصد سالخوردگانی که با کمک‎های انجمن‌های خیریه زندگی می‌کنند، هم اکنون زیر خط فقر به سر می‎برند. ۳۵.۵ درصد از این سالخوردگان نیز امنیت غذایی خود را کامل از دست داده‌اند. زیرا ۱۰۰ درصد انجمن‌های خیریه هیچ کمکی از دولت طی مدت اخیر دریافت نکرده‌اند حال آنکه نیازها بیشتر شده است… فقر هم رو به افزایش است و اسرائیلی‌ها آن را حس می‌کنند. ۸۵.۳ درصد اسرائیلی‌های ساکن فلسطین اشغالی معتقدند که درصد فقر بعد از جنگ به شکل کاملا ملموس افزایش پیدا خواهد کرد. ۴۵.۵ درصد نیز بیم آن را دارند که وضعیت اقتصادی‌شان دچار فروپاشی شود.»
درخواست تعطیلی ۱۰ وزارتخانه به دلیل بحران مالی
 کسری بودجه تل‌آویو در نتیجه جنگ در غزه حتی باعث شده تا مقامات تل‌آویو به فکر تعطیلی برخی وزارتخانه‌های خود بیفتند. این را خبرگزاری مهر به نقل از شبکه ۱۲ اسرائیل نوشته است. طبق این گزارش وزارت دارایی رژیم صهیونیستی به نتانیاهو توصیه کرده ۱۰ وزارتخانه غیرضروری را برای پوشش کسری بودجه تعطیل کند. بنا بر گزارش‌ها، وزارت دارایی بسته شدن ۱۰ وزارتخانه اضافی دولتی را برای پوشش کسری بودجه ۷۰ میلیارد شکل یا ۲۰ میلیارد دلاری در زمان جنگ را ضروری دانسته است.
چین هم تحریم کرد
در حالی که فشارهای افکار عمومی جهان، به شدت صهیونیست‌ها را نگران کرده و این قوم وحشی را در سراسر عالم رسوا کرده است، خبر رسیده، چین که همه چیزش اقتصاد است! هم، فشارهای اقتصادی به این رژیم کودک‌کش را آغاز کرده است. 
طبق گزارش «یدیعوت آحارونوت» کارخانه‌های با فناوری پیشرفته در اراضی اشغالی برای واردات قطعات از چین که «تحریم‌هایی» در پس‌زمینه جنگ غزه اعمال می‌کند، مشکل دارند. این روزنامه به نقل از واردکنندگان می‌گوید که چینی‌ها شروع به ایجاد مشکلات بوروکراتیک برای ارسال قطعاتی به اراضی اشغالی کرده‌اند که می‌توانند برای اهداف غیرنظامی و نظامی استفاده شوند. در این روزنامه همچنین به نقل از یک منبع دولتی آمده: «معلوم است که این موضوع مربوط به جنگ غزه است.» این در حالی است که اجزاء و قطعات مورد اشاره را می‌توان برای مقاصد نظامی نیز مورد استفاده قرار داد. واردکنندگان صهیونیست می‌گویند که تامین‌کنندگان چینی بدون اعلام تحریم علیه رژیم صهیونیستی اقدامات اداری و بوروکراتیک را آغاز کرده‌اند و آنها خواستار پر کردن فرم‌های زیادی می‌شوند و به بهانه پر نکردن صحیح فرم‌ها، محموله‌ها را به تاخیر می‌اندازند و نتیجه آن مشکل در تامین مواد است.
جنایت هولناکی دیگر!
صهیونیست‌ها طی ۸۰ روزگذشته، یک استراتژی قدیمی را در مواجهه به جوانان مسلح فلسطینی در پیش گرفته‌اند: «کشتار وسیع غیر نظامیان» تا بدین وسیله نیروهای مسلح فلسطینی را وادار به تسلیم کنند. و همین موضوع باعث نفرت جهانیان از این طیف شده است، طیفی که همواره و در طول تاریخ منفور بوده و چه‌بسا دلیل آوارگی تاریخی آنها نیز همین خوی وحشیگری آنها بوده باشد. درباره تازه‌ترین این جنایت‌ها دکتر «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرده که ارتش رژیم صهیونیستی در اردوگاه المغازی در مرکز این باریکه «دست به جنایتی بزرگ و کشتار جمعی زده و یک بلوک مسکونی کامل را بمباران کرده است.»
دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرده که بیش از ۶۸ فلسطینی در این جنایت به شهادت رسیده و ده‌ها نفر دیگر زخمی شدند. اما شبکه ماهواره‌ای الاقصی اعلام کرده که شمار شهدای بمباران وحشیانه اردوگاه المغازی در مرکز نوار غزه بیش از ۸۵ نفر است و بیشتر شهدا نیز زن و کودک و افراد سالخورده هستند.
 

 

 

حماس در هشتادمین روز جنگ غزه کارنامه‌اش را منتشر کرد
«یحیی سنوار»، فرمانده شاخه نظامی حماس بالاخره سکوت خود را شکست و در هشتادمین روز جنگ غزه کارنامه درخشان گردان‌های قسام را منتشر کرد. ۵۰۰۰ نظامی صهیونیست از جمله ۳ فرمانده تیپ، ۴ فرمانده گردان و ده‌ها افسر و درجه‌دار هدف قرار گرفته و همه آنها کشته، زخمی یا معلول شده‌اند. ۷۵۰ خودروی زرهی از جمله ‌تانک و نفربر صهیونیست‌ها نیز در این مدت منهدم شده‌اند.
 

 

 
 
 
سرویس خارجی-
 
امروز جنگ غزه وارد هشتادمین روز خود می‌شود. یحیی سنوار، فرمانده «گردان‌های قسام»، شاخه نظامی حماس دیروز بالاخره سکوت خود را شکست و طی نامه‌ای به گوشه‌ای از دستاورد جبهه مقاومت فلسطین در این مدت اشاره کرد. ۸۰ روز نبرد با صهیونیست‌ها، هم بی‌سابقه است و هم صهیونیست‌ها را در وضعیتی بی‌سابقه قرار داده است. طبق اظهارات «یائیر گولان» نائب رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی، اگر حمایت‌های مالی، تسلیحاتی و نظامی آمریکا نبود، اسرائیل نمی‌توانست در برابر این همه فشار دوام بیاورد.
همین دیروز قسام اعلام کرد، طی فقط ۴ روز ۴۸ نظامی صهیونیست را به هلاکت رسانده و ۳۵ خودروی نظامی و زرهی آنها را نیز منهدم کرده است. «یحیی سنوار» فرمانده شاخه نظامی حماس و رئیس این جنبش قدرتمند طی نامه‌ای نوشت ۵۰۰۰ نظامی و افسر صهیونیست در این مدت هدف قرار گرفته‌اند: «گردان‌های قسام عملیات‌هایی بی‌سابقه و شدید ضد دشمن انجام داده و ارتش اسرائیل را در هم شکستند…گردان‌های قسام در طول جنگ زمینی با دشمن دست کم ۵ هزار نظامی و افسر صهیونیست را هدف قرار دادند که یک‌سوم آنها کشته و یکسوم دیگر به شدت مجروح و یکسوم دیگر دچار معلولیت‌های دائمی شده‌اند… همچنین در سطح تجهیزات ارتش صهیونیستی نیز ۷۵۰ خودروی نظامی دشمن به طور کامل یا جزئی منهدم شده است.» سنوار در بخش دیگری از این نامه آورده است که گردان‌های قسام ارتش صهیونیستی را در هم کوبیده و همچنان به وارد کردن ضرباتی سخت و دردناک به آن ادامه می‌دهد و زیر بار شروط دشمن نخواهد رفت.
طبق گزارش‌هایی که در فضای مجازی و رسانه‌ها منتشر شده «سنوار» در این نامه از پایداری مردم فلسطین در نوار غزه قدردانی و تاکید کرده که «ساکنان نوار غزه نمونه بی‌نظیری از جانفشانی، قهرمانی، جوانمردی و همدلی را از خود به نمایش گذاشتند و وظیفه رهبران سیاسی است فورا در تلاش برای التیام زخم‌ها و رنج‌های این مردم و تقویت پایداری آن‌ها باشند.» نامه سنوار به رهبران حماس به دنبال پیشنهاد‌های رژیم صهیونیستی به این جنبش از طریق واسطه‌های مصری و قطری درخصوص آتش‌بس موقت در غزه ارسال شده است. این در حالی است که جنبش حماس اعلام کرده دیگر خبری از آتش‌بس موقت نخواهد بود بلکه هدف این جنبش توقف کامل جنگ علیه غزه است.
شبکه تلویزیونی «المیادین» نیز آمار گزارش «یحیی سنوار» را کامل‌تر کرد. المیادین به نقل از رسانه‌های صهیونیستی نوشت ۳ فرمانده تیپ، ۴ فرمانده گردان و چندین افسر بلندپایه تاکنون در این جنگ کشته شده‌اند… تیم گشت‌زنی ناحال تمام فرماندهان خود را از دست داده و گردان ۱۳ تیپ گولانی نیز تاکنون ضربات سهمگینی دریافت کرده است.» طبق این گزارش ۲۷ درصد از کشته‌شدگان ارتش صهیونیستی در‌ غزه، افسران بلندپایه هستند.
تأیید اظهارات «سنوار» از سوی «والا»
پایگاه خبری و عبری زبان «والا» هم در یادداشتی تحت عنوان «آیا اسرائیل در باتلاق غزه گرفتار شده است؟» به نوعی اظهارات و آمارهای اعلامی یحیی سنوار را تایید کرد آنجا که نوشت: «پس از گذشت دو ماه و نیم از جنگ، ظاهرا دیگر حرف زیادی در مورد پیروزی قاطع در جنگ به میان نمی‌آید. لیست اسامی نظامیان کشته شده اسرائیلی هر لحظه طولانی‌تر می‌شود، جایگاه حماس نزد افکار عمومی هر لحظه بهتر می‌شود، نه فقط به خاطر اینکه این جنبش توانست با حمله هفتم اکتبر ما را غافلگیر کند، بلکه به این خاطر که با موفقیت در مقابل این رژیم می‌جنگد.»
کشف اجساد سربازان صهیونیست 
خبرگزاری‌ها وقتی مشغول تحلیل اظهارات «سنوار» بودند، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از کشف اجساد دست‌کم پنج صهیونیست در میان خرابه‌های اطراف اردوگاه «جبالیا» خبر دادند. این مقام نظامی ارتش اشغالگر گفت که عملیات در خان یونس بسیار پیچیده است و «در جریان کشف شبکه‌ای از تونل‌ها در اردوگاه جبالیا واقع در شمال غزه، اجساد پنج سرباز و افراد غیرنظامی ربوده شده را پیدا کردیم.»
اهداف اسرائیل در غزه قابل اجرا نیستند
از آن سو روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» که در این ۸۰ روز جنگ بسیار فعال بوده، طی تحلیلی با توجه به اخباری که در بالا اشاره کردیم نتیجه گرفته، اهدافی که صهیونیست‌ها برای غزه در نظر گرفته و اعلام کرده‌اند، دست نیافتنی است. این روزنامه نوشت: «ترور، حذف، فروپاشی (اصطلاحاتی که نتانیاهو، گالانت و گانتز به کار می‌برند)، اینها آرزوهای قابل انتظاری هستند که در برابر حمله‌ای که در هفت اکتبر در معرض آن قرار گرفتیم، توقع تحقق آنها را داشتیم… اما اهدافی که محافل سیاسی برای ارتش تعیین کرده‌اند قابل اجرا نیست و این از همان روز اول برای همه روشن بود.»
آژانس خبری آمریکایی «بلومبرگ» نیز در فضائی متفاوت با «یدیعوت آحارونوت» همین مفهوم را تکرار کرده و با اشاره به افزایش آمار نظامیان صهیونیست به هلاکت رسیده در درگیری‌های نوار غزه نوشته «ممکن است حمایت از عملیات تل‌آویو علیه این باریکه را از سوی جبهه داخلی تضعیف کند.»
پس از آنکه ارتش رژیم صهیونیستی روز شنبه از هلاکت ۱۵ نظامی صهیونیست در غزه تنها طی ۲۴ ساعت خبر داد، بلومبرگ نوشت: «این تعداد تلفات نشانه آن است که جنبش حماس همچنان قدرتمند بوده و از خود مقاومت شدید نشان می‌دهد… این مقاومت جنبش حماس در حالی صورت می‌گیرد که اسرائیل می‌گفت ضربات قدرتمندی به این جنبش وارد کرده است…. مسئله کشته شدن نظامیان یک موضوع حساس در اسرائیل است.»
آتش‌بس بی‌آتش‌بس!
«علی برکه»، مدیر ارتباطات ملی جنبش حماس نیز طی اظهاراتی اعلام کرده، تنها در یک صورت حاضر به پذیرش آتش‌بس و توقف ضربات مهلک به صهیونیست‌هاست. او گفت «مقاومت در غزه با تمام توان می‌جنگد و دشمن صهیونیستی همزمان متحمل خسارات سنگینی شده است…. دشمن صهیونیستی نمی‌تواند خسارات را تحمل کند و نتانیاهو از ارتش اسرائیل برای ماندن بیشتر در قدرت استفاده می‌کند… دشمن با انعقاد توافق مبادله اسیران و از سرگیری تجاوز به غزه می‌خواهد پرونده را به نفع خود تمام کند، اما مقاومت فلسطین هرگز کارت اسرا را از دست نخواهد داد. چندین پیشنهاد مطرح شد، اما موضع مقاومت روشن است که باید ابتدا تجاوز اسرائیل به نوار غزه متوقف شود. حماس هر پیشنهادی برای آتش‌بس یک یا دو هفته‌ای را رد می‌کند و موضع همه جناح‌های مقاومت در این زمینه متحد است. تجاوز باید متوقف شود، گذرگاه‌ها باید باز شوند، به مجروحان رسیدگی شود تا بعد بتوان گام‌هایی به جلو برداشت.»
پیش‌بینی خسارت ۴۰۰ میلیارد دلاری برای اسرائیل!
در حالی که روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت» خسارت اقتصادی جنگ غزه برای رژیم صهیونیستی را تا دیروز ۶۵ میلیارد شِکِل (۱۸ میلیارد دلار) برآورد کرده است. وب‌سایت انگلیسی «میدل ایست آی» نیز مثل سازمان غیرانتفاعی «لاتت» در سرزمین اشغالی، به تبعات اقتصادی این جنگ برای صهیونیست‌ها پرداخته و نوشته «اقتصاد اسرائیل در نتیجه جنگ غزه به شدت آسیب دیده و ممکن است در یک دهه آینده ۴۰۰ میلیارد دلار ضرر کند و در صورت ادامه عملیات نظامی؛ اقتصاد جهانی نیز با پیامدهای منفی مواجه خواهد شد.»
در گزارش «لاتت» هم آمده بود: «اگر وضعیت جنگی در اسرائیل به همین منوال ادامه یابد، حالت فوق‌العاده یا بغرنج اجتماعی و اقتصادی بروز خواهد کرد که بر اثر آن فقر بیشتر خواهد شد و در نهایت وضعیت به رکود منتهی می‌شود… ۷۹.۳ درصد اسرائیلی‌ها در نتیجه جنگ دچار آسیب‌های روحی و روانی شده و ۸۱.۶ درصد سالخوردگانی که با کمک‎های انجمن‌های خیریه زندگی می‌کنند، هم اکنون زیر خط فقر به سر می‎برند. ۳۵.۵ درصد از این سالخوردگان نیز امنیت غذایی خود را کامل از دست داده‌اند. زیرا ۱۰۰ درصد انجمن‌های خیریه هیچ کمکی از دولت طی مدت اخیر دریافت نکرده‌اند حال آنکه نیازها بیشتر شده است… فقر هم رو به افزایش است و اسرائیلی‌ها آن را حس می‌کنند. ۸۵.۳ درصد اسرائیلی‌های ساکن فلسطین اشغالی معتقدند که درصد فقر بعد از جنگ به شکل کاملا ملموس افزایش پیدا خواهد کرد. ۴۵.۵ درصد نیز بیم آن را دارند که وضعیت اقتصادی‌شان دچار فروپاشی شود.»
درخواست تعطیلی ۱۰ وزارتخانه به دلیل بحران مالی
 کسری بودجه تل‌آویو در نتیجه جنگ در غزه حتی باعث شده تا مقامات تل‌آویو به فکر تعطیلی برخی وزارتخانه‌های خود بیفتند. این را خبرگزاری مهر به نقل از شبکه ۱۲ اسرائیل نوشته است. طبق این گزارش وزارت دارایی رژیم صهیونیستی به نتانیاهو توصیه کرده ۱۰ وزارتخانه غیرضروری را برای پوشش کسری بودجه تعطیل کند. بنا بر گزارش‌ها، وزارت دارایی بسته شدن ۱۰ وزارتخانه اضافی دولتی را برای پوشش کسری بودجه ۷۰ میلیارد شکل یا ۲۰ میلیارد دلاری در زمان جنگ را ضروری دانسته است.
چین هم تحریم کرد
در حالی که فشارهای افکار عمومی جهان، به شدت صهیونیست‌ها را نگران کرده و این قوم وحشی را در سراسر عالم رسوا کرده است، خبر رسیده، چین که همه چیزش اقتصاد است! هم، فشارهای اقتصادی به این رژیم کودک‌کش را آغاز کرده است. 
طبق گزارش «یدیعوت آحارونوت» کارخانه‌های با فناوری پیشرفته در اراضی اشغالی برای واردات قطعات از چین که «تحریم‌هایی» در پس‌زمینه جنگ غزه اعمال می‌کند، مشکل دارند. این روزنامه به نقل از واردکنندگان می‌گوید که چینی‌ها شروع به ایجاد مشکلات بوروکراتیک برای ارسال قطعاتی به اراضی اشغالی کرده‌اند که می‌توانند برای اهداف غیرنظامی و نظامی استفاده شوند. در این روزنامه همچنین به نقل از یک منبع دولتی آمده: «معلوم است که این موضوع مربوط به جنگ غزه است.» این در حالی است که اجزاء و قطعات مورد اشاره را می‌توان برای مقاصد نظامی نیز مورد استفاده قرار داد. واردکنندگان صهیونیست می‌گویند که تامین‌کنندگان چینی بدون اعلام تحریم علیه رژیم صهیونیستی اقدامات اداری و بوروکراتیک را آغاز کرده‌اند و آنها خواستار پر کردن فرم‌های زیادی می‌شوند و به بهانه پر نکردن صحیح فرم‌ها، محموله‌ها را به تاخیر می‌اندازند و نتیجه آن مشکل در تامین مواد است.
جنایت هولناکی دیگر!
صهیونیست‌ها طی ۸۰ روزگذشته، یک استراتژی قدیمی را در مواجهه به جوانان مسلح فلسطینی در پیش گرفته‌اند: «کشتار وسیع غیر نظامیان» تا بدین وسیله نیروهای مسلح فلسطینی را وادار به تسلیم کنند. و همین موضوع باعث نفرت جهانیان از این طیف شده است، طیفی که همواره و در طول تاریخ منفور بوده و چه‌بسا دلیل آوارگی تاریخی آنها نیز همین خوی وحشیگری آنها بوده باشد. درباره تازه‌ترین این جنایت‌ها دکتر «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرده که ارتش رژیم صهیونیستی در اردوگاه المغازی در مرکز این باریکه «دست به جنایتی بزرگ و کشتار جمعی زده و یک بلوک مسکونی کامل را بمباران کرده است.»
دفتر اطلاع‌رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرده که بیش از ۶۸ فلسطینی در این جنایت به شهادت رسیده و ده‌ها نفر دیگر زخمی شدند. اما شبکه ماهواره‌ای الاقصی اعلام کرده که شمار شهدای بمباران وحشیانه اردوگاه المغازی در مرکز نوار غزه بیش از ۸۵ نفر است و بیشتر شهدا نیز زن و کودک و افراد سالخورده هستند.