کانال تلگرامی سلام (وابسته به برخی دست‌اندرکاران روزنامه توقیف شده سلام) نوشت: ترور هنیه در تهران در کنار عدم حضور نمایندگان کشورهای غربی در مراسم تحلیف پزشکیان و به طریق اولی و تبریک نگفتن قبلی اروپا و آمریکا به پزشکیان، بیانگر مواجهه سرد آنان با تغییر دولت در ایران است. این ترور بدون اطلاع آمریکا امکان‌پذیر نیست.

ترور هنیه با اطلاع آمریکا و در ادامه برخورد سرد با پزشکیان بود
کانال تلگرامی سلام (وابسته به برخی دست‌اندرکاران روزنامه توقیف شده سلام) نوشت: ترور هنیه در تهران در کنار عدم حضور نمایندگان کشورهای غربی در مراسم تحلیف پزشکیان و به طریق اولی و تبریک نگفتن قبلی اروپا و آمریکا به پزشکیان، بیانگر مواجهه سرد آنان با تغییر دولت در ایران است. این ترور بدون اطلاع آمریکا امکان‌پذیر نیست.

کانال مذکور می‌نویسد: ترور همزمان اسماعیل هنیه در قلب تهران و سامی شکر فرمانده ارشد حزب‌الله در قلعه امنیتی آن در ضاحیه جنوبی بیروت، رخدادهایی سرنوشت‌ساز در تعیین سمت‌وسوی رخدادهای آتی منطقه هستند. این ترورها بیانگر اراده تل‌آویو برای تعیین خطوط قرمزهای جدید علیه ایران، حزب‌الله و حماس است. این رژیم بر آن است که از نقطه عطف‌های هفت اکتبر، عملیات وعده صادق و حمله مجدل شمس که هریک به نحوی، ضعف‌های راهبردی آن را آشکار کردند، عبور و ترتیبات جدیدی به طرف‌های درگیر تحمیل کند.
به لحاظ سیاسی نتانیاهو در پی خرج کردن ارزش افزوده ترور هنیه در بازار سیاست داخلی است. علی‌رغم استقبال پرسروصدای هفته ‌گذشته در کنگره آمریکا، وی در داخل و خارج با مخالفت و انزوای فوق‌العاده رو‌به‌روست. آتش‌بس در جنگ به بن‌بست رسیده غزه و تبادل اسرا به منزله پایان عمر سیاسی بی‌بی است. از این‌رو او قصد دارد با سنگ‌اندازی و دفع‌الوقت تا ماه نوامبر و پیروزی احتمالی ترامپ، زمان خریده و به امید یکسره کردن کار حماس به جنگ پرانتقاد جاری ادامه دهد.
ترور، تهران را هم در موقعیت دشواری قرار می‌دهد. هنیه مهمان رسمی دولت ایران در یک ضیافت مهم نمادین بود. ترور در اولین ساعات آغاز به کار پزشکیان به نحوی به تردیدها و ابهامات درباره سیاست خارجی دولت جدید خاتمه داد. احتمال اینکه ترور هنیه بدون اطلاع دادن قبلی به آمریکا انجام شده باشد، نزدیک به صفر است. این مسئله در کنار عدم حضور نمایندگان کشورهای غربی در مراسم دیروز و به طریق اولی تبریک نگفتن قبلی آنها به پزشکیان، بیانگر مواجهه سرد آنان با تغییر دولت در ایران است. امری که عملاً می‌تواند به معنای تداوم کم و بیش سیاست خارجی کنونی در چهار سال آینده هم باشد.»
در همین حال گروهک نهضت آزادی در بیانیه‌ای مدعی شد: آخرین شگردهای دولت کنونی اسرائیل، پس از ناکام ماندن در نابود کردن حماس و زیر فشار افکار عمومی جهانی قرار گرفتن برای توقف جنگ، تحریک برای گسترش دامنه جنگ و رویارویی‌ مستقیم آمریکا و ایران‌، کارشکنی در مذاکرات آتش‌بس و ترور اشخاص مؤثر در جنگ و یا آتش‌بس، بوده است. به احتمال قوی با انتخاب آقای دکتر پزشکیان به ریاست‌جمهوری و وعده دادن ایشان در‌باره بهبود روابط با همسایگان و تنش‌زدایی در روابط بین‌الملل و گفت‌وگو با قدرت‌های تاثیرگذار اروپا و آمریکا، انگیزه اسرائیل را برای ایجاد اختلال در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و برهم زدن مذاکرات در دوحه قوی‌تر کرد و از این‌رو مکان تهران و زمان تحلیف آقای پزشکیان را برای ترور آقای هنیه، که نقش مهمی در مذاکرات آتش‌بس داشت، برگزید…. نهضت آزادی، به دولتمردان توصیه مؤکد دارد که در راستای منافع و امنیت ملی، از هرگونه تصمیم‌گیری و اقدام شتابزده و احساسی برای انتقام‌گیری که می‌تواند خواست دولت نتانیاهو برای دستیابی به هدف‌های پیش‌گفته را برآورده کند، بپرهیزد».
این‌گونه مواضع گروهک‌های غربگرا در واقع چراغ سبز به تروریست‌های صهیونیست و آمریکایی برای ارتکاب هر نوع جنایت تروریستی و خرابکاری علیه ملت ایران است و حال آن که غرب در موضع خصمانه خود علیه ملت ایران فارغ از این که چه گرایشی در ایران دولت تشکیل می‌دهد، لجوج و مصمم است.