مقامات غربی از توانایی حماس در حفظ نظم در تعدادی از مناطق غزه، با وجود جنگ شدید رژیم صهیونیستی، ابراز شگفتی کرده‌اند.
 
 
مقامات غربی از توانایی حماس در حفظ نظم در تعدادی از مناطق غزه، با وجود جنگ شدید رژیم صهیونیستی، ابراز شگفتی کرده‌اند.
«مقاومت زنده است»؛ عبارتی که بسیاری از مقامات و رسانه‌های غربی و رژیم صهیونیستی به آن اذعان دارند. انگار بمباران‌های گسترده و محاصره غذایی و دارویی رژیم صهیونیستی کوچک‌ترین خللی در اراده مردم فلسطین ایجاد نکرده است. اما چرا با وجود حملات بی‌رحمانه رژیم و پشتیبانی دولت‌های غربی از آن، باریکه‌ای به مساحت تنها ۳۶۰ کیلومترمربع همچنان توانایی انجام عملیات‌های متعدد مقاومت را دارد؟ پاسخ این سؤال را باید در روحیه ملت فلسطین جست‌وجو کرد؛ ملتی که با تمام وجود برای آزادی سرزمین خود از هیچ فداکاری‌ای دریغ نمی‌کنند. چندی پیش، رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که جنبش حماس توانسته است حداقل ۴هزار نیروی جدید جذب کرده و ساختار خود را در بسیاری از مناطق بازسازی کند. در همین راستا، روزنامه «یدیعوت آحارونوت» به نقل از مقامات غربی اذعان کرد که: «جنبش مقاومت اسلامی (حماس) توانسته است بیشتر ظرفیت خود را برای مدیریت اوضاع در بخش‌هایی از نوار غزه احیا کند.»
این منابع تأکید کردند که مناطقی مانند المواصی، النصیرات و دیرالبلح در مرکز نوار غزه ازجمله مناطقی هستند که حماس توانمندی‌های خود را در آنها بازسازی کرده است. این گزارش‌ها همچنین اشاره کردند که حماس موفق شده است گروه‌های تبهکار را که به کاروان‌های کمک‌رسانی حمله می‌کردند، از بین ببرد و سارقانی را که در برابر دیدگان نظامیان اسرائیلی و بدون دخالت آنها کمک‌ها را غارت می‌کردند، سرکوب کند.
این روزنامه به نقل از همان منابع نوشت: توانایی حماس در سازماندهی مجدد نیروهایش بسیاری را شگفت‌زده کرده است، به‌گونه‌ای که هیچ‌کس متوجه نشد این جنبش چگونه توانست نظم را در بخش‌های مختلف نوار غزه برقرار کند.
فرار صهیونیست‌ها از اراضی اشغالی
ساکنان اراضی اشغالی به‌خوبی درک کرده‌اند که جایی در فلسطین ندارند و سرانجام باید آنجا را ترک کنند. این استعمارگران تاکنون تلاش کرده‌اند با نسل‌کشی و غصب سرزمین فلسطینی‌ها برای خود جایگاهی پیدا کنند، اما پس از یک سال جنگ و شکست‌های پی‌درپی، اکنون فرار را به ماندن ترجیح می‌دهند. اداره آمار رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه اعلام کرد که این رژیم در سال ۲۰۲۴ با افزایش قابل‌توجه مهاجرت معکوس مواجه بوده است. بر اساس این گزارش، تعداد افرادی که سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند به‌مراتب بیشتر از کسانی بوده که وارد فلسطین اشغالی شده‌اند. به گزارش شبکه «الجزیره»، اداره آمار رژیم صهیونیستی اعلام کرد در سال ۲۰۲۴ میلادی بیش از ۸۲هزار و ۷۰۰ اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند، در حالی‌ که تنها ۲۳هزار و ۸۰۰ نفر به این مناطق بازگشته‌اند. همچنین تعداد مهاجران جدید به فلسطین اشغالی در سال ۲۰۲۴ به ۳۲هزار و ۸۰۰ نفر کاهش یافته که در مقایسه با سال ۲۰۲۳ حدود ۱۵هزار نفر کمتر است. با این ‌حال، بسیاری از کارشناسان این آمار را دقیق نمی‌دانند؛ به‌ویژه که پیش‌تر رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده بودند حداقل ۷۰۰هزار نفر سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند.
بمب‌های یک تُنی برای بیمارستان‌های غزه 
شاید در طول تاریخ، هیچ رژیمی به اندازه رژیم صهیونیستی اینچنین آشکارا قوانین حقوق بشری را نقض نکرده باشد. نسل‌کشی در فلسطین با حمایت‌های همه‌جانبه رژیم‌های غربی شکل گرفته است؛ رژیم‌هایی که به نام حقوق بشر، انواع سلاح‌ها را در اختیار این رژیم کودک‌کش قرار می‌دهند. این روند به جایی رسیده است که صدای سازمان ملل متحد نیز بلند شده است. به گزارش خبرگزاری «فارس»، کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه اعلام کرد: «الگوی حملات اسرائیل به بیمارستان‌های غزه، ترس از وقوع جنایات جدی را افزایش داده است.» این نهاد در بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی دست‌کم ۱۳۶ حمله به حدود ۲۷ بیمارستان و ۱۲ مرکز درمانی در نوار غزه انجام داده است. در این بیانیه تأکید شده است: «هدایت عمدی حملات علیه بیمارستان‌ها و غیرنظامیان، جنایت جنگی محسوب می‌شود.» کمیساریای عالی حقوق بشر همچنین اعلام کرد که حملات اسرائیل خسارات سنگینی به بیمارستان کمال عدوان وارد کرده است. این نهاد افزود: «گستردگی حملات اسرائیل به بیمارستان‌های غزه، بیانگر بی‌توجهی آشکار این رژیم به قوانین بین‌المللی بشردوستانه است.» در این بیانیه همچنین تأکید شده است که ادعاهای اسرائیل مبنی بر استفاده گروه‌های مسلح از بیمارستان‌های غزه برای اهداف نظامی، مبهم و بی‌اساس است. این نهاد تصریح کرد: «تاکنون اطلاعات کافی برای اثبات این ادعاها در دسترس عموم قرار نگرفته و در برخی موارد این ادعاها با اطلاعات موجود در تناقض هستند.» این گزارش همچنین نشان می‌دهد که رژیم اسرائیل احتمالاً از بمب‌های ۲هزار پوندی (حدود یک تُن) در حملات علیه بیمارستان‌های غزه استفاده کرده است. طبق این بیانیه، حملات اسرائیل به‌طور مستقیم افراد حاضر در بیمارستان‌های غزه را هدف قرار داده است. برای مثال، قتل یک پرستار داوطلب که در بیمارستان العوده در جبالیا از ناحیه قفسه سینه گلوله خورده بود، مستند شده است. علاوه‌بر این، معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که رژیم اسرائیل از ماه اکتبر تاکنون ۱۵۰ تلاش برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به شمال غزه را ناکام گذاشته است. از سوی دیگر، کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، فیلیپ لازارینی، اعلام کرد که از آغاز جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، ۲۵۸ تن از کارکنان این نهاد به شهادت رسیده‌اند. به گزارش «ایسنا»، این آمار نشان‌دهنده شدت بی‌رحمی و خشونت رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان و کارکنان بشردوست در نوار غزه است.
«شاباک»: ما تروریست هستیم
تاریخ رژیم صهیونیستی با ترور و قتل‌های هدفمند گره خورده است. در همین راستا، سازمان اطلاعات و امنیت داخلی این رژیم (شاباک) رسماً مسئولیت ترور معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در بیروت را بر عهده گرفت. به گزارش «ایسنا»، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شاباک روز سه‌شنبه مسئولیت عملیات ترور شهید «صالح العاروری»، 
معاون رئیس دفتر سیاسی حماس، و چهار تن دیگر از مقامات ارشد این جنبش در لبنان را به‌طور رسمی پذیرفته است.