🌱🌱شاخه های پای ریشه و همچنین شاخه های تازه درخت آلو را بنشانند نیکو بگیرد  🌱اگر کسی شاخه های تازه را به اندازه های کف دست یا انگشت کند و مانند آنکه تخم بپاشند در زمینی که خووب بیل زده باشند بکارند ،شاخه ها میرویند و از هر کدام درختی بر میاید  🌱🌱چون خواهند پیوند […]

🌱🌱شاخه های پای ریشه و همچنین شاخه های تازه درخت آلو را بنشانند نیکو بگیرد 

🌱اگر کسی شاخه های تازه را به اندازه های کف دست یا انگشت کند و مانند آنکه تخم بپاشند در زمینی که خووب بیل زده باشند بکارند ،شاخه ها میرویند و از هر کدام درختی بر میاید 

🌱🌱چون خواهند پیوند کنند در سالیکه شاخه از زمین بر آید با لوله پیوند میتوان کرد؛به انواع آلو یا زردالو یا گیلاس و زغال اخته و …
✨چون بدین وجه 👆پیوند کردند در سال آینده میتوان به مکانهای دیگر انتقال داد،

👌در سمنان نوعی آلو هست که آونگ میکنندو شیرین و لذیذ است و بسیار سودمند
ودر قزوین و ابرقو نیز آلویی هست که آونگ میکنند
و آلوچه زرد گیلان هم بسیار بزرگ و شیرین و لذیدست.

👌👌در بخارا آلو را پوست باز کرده و خشک میکنند و بسیار خوبست 

وبهتر آنست که در آفتاب نیم خشک و در سایه تمام خشک کنند و آنچه خاصیت بهتر دارد از آلو یا مویز یا جوزقند و…آنست که در سایه خشک شده باشد 


📚منبع: آثار و احیاء فضل الله همدانی ص۱۹.