وبگاه آمریکایی: هیچ شناوری از «اژدر حوت» ساخت ایران در امان نیست وبگاه تخصصی امور نظامی نوشت، روسیه و ایران از اژدرهای ابرحفره زا بهره میبرند که تا پیش از این فقط آلمان و آمریکا استفاده میکردند. یک وبگاه آمریکایی اخیراً در مطلبی به برخورداری ایران و روسیه از یک اژدر […]
وبگاه آمریکایی: هیچ شناوری از «اژدر حوت» ساخت ایران در امان نیست
وبگاه تخصصی امور نظامی نوشت، روسیه و ایران از اژدرهای ابرحفره زا بهره میبرند که تا پیش از این فقط آلمان و آمریکا استفاده میکردند.
یک وبگاه آمریکایی اخیراً در مطلبی به برخورداری ایران و روسیه از یک اژدر پیشرفته با سرعت بسیار بالا خبر داد.
وبگاه «۱۹ فورتی فایو» در مطلبی به قلم «هاریسن کاس» نظامی سابق آمریکایی و تحلیلگر کنونی امور دفاعی نوشت، روسیه و ایران از «اژدرهای ابرحفره زا» بهره میبرند. تا پیشازاین فقط آلمان و آمریکا استفاده میکردند.
نویسنده در زمینه این اژدر نوشت، شوروی سابق در دهه ۶۰ میلادی شروع به آزمایش اژدرهای ابرحفره زا کرد. نوع اژدر فعلی روسیه
«ویای- ۱۱۱ اشکوال» است که از سال ۱۹۷۷ در خدمت است. برخی گزارشها حاکی از آن است که این اژدر میتواند بهسرعت ۲۹۰ مایل در ساعت برسد و روسها ممکن است در حال کار برای توسعه نمونهای با توانایی بیش از ۳۵۰ مایل در ساعت باشند.
نویسنده نوشت، ایران نیز یک اژدر ابر حفرهزا نیز به نام «حوت» دارد. کارشناسان نظامی مدعی هستند که ایران اژدر ویای ۱۱۱ را مهندسی معکوس کرده است. اژدر حوت از سال ۲۰۰۶ در خدمت ایران است. ایران اژدر ابرحفره زای خود را با موفقیت از یک کشتی در تنگه هرمز آزمایش کرد.
به گزارش فارس، حوت یک اژدر سطح به دریا و دارای پیشرانه راکتی و با قابلیت فراحفره زایی ساخت ایران است که نخستین بار در رزمایش پیامبر اعظم سال ۱۳۸۵ آزمایش شد. سرعت این موشک برابر ۱۰۰ متر بر ثانیه است که ۳ تا ۴ برابر بیشتر از سرعت اژدرهای معمولی است. گفته میشود، با توجه به قدرت و سرعت بالای اژدر حوت، اهداف سطحی و زیرسطحی امکان فرار از دست این جنگافزار را ندارند.
Saturday, 23 November , 2024