به گفته لاپید، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی، بحرانی که این روزها این رژیم را گرفتار خود کرده، در صورت ادامه طی همین شش ماه آینده «اسرائیل» را از پای در خواهد آورد.

به گفته لاپید، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی، بحرانی که این روزها این رژیم را گرفتار خود کرده، در صورت ادامه طی همین شش ماه آینده «اسرائیل» را از پای در خواهد آورد.
در همان جایی که اروپایی و آمریکایی‌ها آن را دموکراسی برتر خاورمیانه می‌نامند، در یکی از بیمارستان‌ها یک زن فلسطینی از ناصره مجبور شد با وجود وضعیت نامساعد جسمی، اما اتاق خود را در بیمارستان جابه جا کند، علت این جابه جایی آن بود که یک زن صهیونیست از مسئولان بیمارستان شکایت کرده بود که چرا اتاقش با زن عرب مشترک است و مسئولان بیمارستان هم حق را به زن صهیونیست دادند و زن عرب را روی تخت در حالت نیمه هوشیار جابه جا کردند. گزارش دیگری از تل آویو حکایت از آن دارد که یکی از فرماندهان ارشد نظامی ارتش یک جزوه دست نویس و کپی شده را در میان نظامیان تحت امر خود توزیع کرده که در آن نحوه کشتن فلسطینی‌ها برای تصرف زمین را آموزش داده بود. اگر هر جای دیگری در دنیا بود، توزیع جزوه نحوه کشتن دیگر انسان‌ها به عنوان جنایت علیه بشریت تحت پیگرد قضایی قرار می‌گرفت. تلویزیون الجزیره جزئیات هر دو خبر را به طور کامل تشریح کرده و نشان داده است که زندگی فلسطینی‌ها در سرزمین تحت اشغال خود تا چه حد سخت و عذاب آور شده است. هیچ نهاد بی طرفی برای رسیدگی به بی عدالتی‌ها، کشتارها و حملات به فلسطینی‌ها وجود ندارد و گویی درد فلسطین، فراموش شده ترین درد تاریخ است که صدای آه و ناله آن هر روز در گوش جهان تکرار می‌شود، اما درمان نمی‌شود.
اخبار داخلی مانند اینها که ناخواسته واقعیت‌های تلخ روزمره فلسطین اشغالی را افشا می‌کند، به ندرت وارد گزارش‌های خبری رسانه‌های بین‌المللی می‌شود. یکی از دلایل عدم انتشار این خبرها آن است که اگر چنین گزارش‌هایی به رسانه‌های غربی راه یابد، روایت کنونی غرب درباره تل آویو به چالش کشیده می‌شود. سال‌هاست غربی‌ها مدعی هستند که تل آویو نماد یک دموکراسی خوب و قوی است، اما واقعیت در فلسطین اشغالی یک جامعه به شدت تبعیض آمیز را نشان می‌دهد که در آن حتی حقوق اولیه انسانی مانند دسترسی به بیمارستان، حق کار و حق آموزش از سوی نیروهای اشغالگر زیرپا گذاشته می‌شود.
وضعیت آشفتگی در تل آویو حتی به آن‌جا رسیده که صدای خود صهیونیست‌ها را نیز درآورده و بسیاری از ساکنان مناطق اشغالی نگران آن هستند که تندروی‌های بسیار زیاد کابینه نتانیاهو طومار حیات تل آویو را بپیچد. بسیاری از مقامات سابق تل آویو هم نسبت به آینده این رژیم هشدار می‌دهند و به دنبال تحولات اخیر در سرزمین‌های اشغالی و برنامه‌های جنجالی کابینه تندرو رژیم صهیونیستی، «یائیر لاپید»، نخست‌وزیر سابق این رژیم اذعان کرد که رژیم اشغالگر تا شش ماه دیگر از درون متلاشی خواهد شد. خبرگزاری فلسطینی سما به نقل از لاپید که اکنون رئیس‌جناح اپوزیسیون است، گفت: «تا نیم سال دیگر اسرائیل از درون متلاشی خواهد شد.» وی گفت: «پس از این مدت اسرائیلی‌ها از هم متنفر خواهند شد.»
این هشدارها البته بی دلیل هم نیست، چون قوانین و سیاست‌هایی که توسط کابینه جدید نتانیاهو دنبال می‌شوند، آشکارا راه به سوی استقرار یک دیکتاتوری تمام عیار در تل آویو می‌کشاند و طبیعی است که شرایط از آنچه امروز هست، بدتر هم خواهد شد.
دموکراسی آپارتاید
وقتی برخی رسانه‌های غربی مدعی وجود دموکراسی در تل آویو می‌شوند، این دموکراسی بیش از هر چیز به دموکراسی آفریقای جنوبی در دوران آپارتاید شبیه است. دموکراسی آپارتاید آفریقای جنوبی یک دموکراسی در جامعه سفیدپوستان در برابر تبعیض نژادی سیاه پوستان بود و وضعیت امروز فلسطین نیز همین گونه است و در آن یک دموکراسی برای صهیونیست‌ها در برابر تبعیض نژادی در برابر میلیون‌ها فلسطینی قرار دارد. فلسطینی‌ها در کرانه باختری تحت اشغال رژیم صهیونیستی زندگی می‌کنند، اما نمی‌توانند هیچ نقشی در زندگی آینده خود داشته باشند و این وضعیت حکایت از یک جامعه طبقاتی کامل آپارتاید دارد.
دستگاه‌های امنیتی تل‌آویو
در آماده‌باش
وضعیت تنش‌ها و تندروی‌ها در فلسطین اشغالی را می‌توان از زبان کارشناسان عبری زبان در تل آویو هم شنید. وب سایت آمریکایی ان پی آر در گزارشی به نقل قولی از «روون‌هازان»، ‌کارشناس عبری زبان در تل آویو اشاره دارد که در آن او می‌گوید: «ما در اسرائیل حکومتی به شدت جنگ طلب داریم، یکی از افراطی‌ترین حکومت‌هایی که تا به حال وجود دارد، آنها علاقه‌ای به آرام کردن اوضاع ندارند.»
به همین دلیل نیز روزنامه اسرائیل الیوم روز جمعه در گزارشی با اشاره به تشدید اوضاع کرانه باختری نوشت: «پلیس اسرائیل برای مقابله با حملات انتقام جویانه فلسطینی‌ها در سراسر سرزمین‌های اشغالی و به‌ویژه در قدس، تدابیر امنیتی را افزایش داده است.» این روزنامه صهیونیستی اضافه کرد: «دستگاه‌های امنیتی برای مقابله با هرگونه عملیات انتقامی از سوی فلسطینیان در کرانه باختری و قدس در پاسخ به عملیات روز چهارشنبه در نابلس به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.» این آماده‌باش نظامیان صهیونیست پس از حمله آنها به نابلس در کرانه باختری صورت گرفته که در آن حداقل ۱۱ شهروند فلسطینی به شهادت رسیدند. یک روز پس از حمله به نابلس نیز، «یوآف گالانت»،‌وزیر جنگ کابینه افراطی رژیم صهیونیستی ملت فلسطین را تهدید کرد و مدعی شد که به کشتن فلسطینی‌های مسلح ادامه خواهد داد. گالانت ادعا کرد: «به از میان بردن فلسطینیان مسلح ادامه خواهیم داد و ما در هر منطقه در صورتی که نیاز به این کار باشد [برخورد شدید] عمل خواهیم کرد.»
همچنین جنایت صهیونیست‌ها در نابلس با واکنش‌های منطقه ای رو‌به‌رو شد و علاوه‌بر آن که بسیاری از رهبران سیاسی کشورهای منطقه حمله به نابلس را محکوم کردند، هزاران نفر از مردم یمن نیز روز جمعه در راستای اعلام وفاداری به رهبر انصارالله و ابراز همبستگی با مردم فلسطین به خیابان‌ها آمدند و حمایت خود را از مقاومت فلسطین اعلام کردند.
تشویق به عدم نافرمانی نظامیان
همزمان با تنش‌ها در کرانه باختری، تارنمای روزنامه‌هاآرتص نیز نوشت که «ایهود باراک»، نخست وزیر پیشین تل آویو خطاب به نظامیان گفته است: «از نظامیان ارتش اسرائیل می‌خواهم که در پاسخ به کودتای قانون اساسی، از اوامر نظامی [مافوق خود] تبعیت نکنند.» به دنبال این سخنان باراک، «کاتی شطریت» نماینده کنست گفت: «نخست‌وزیر شکست خورده دست به اقدامات تحریک‌آمیز می‌زند و از نظامیان می‌خواهد که از دستورات نظامی اطاعت نکنند.»
همچنین آویگدور لیبرمن وزیر اسبق جنگ رژیم صهیونیستی و از متحدان قدیمی بنیامین نتانیاهو، با انتقاد از وی گفت که او تل آویو را به سمت هرج و مرج کامل سوق داده است. روزنامه یدیعوت آحارونوت در این ارتباط نوشت: «نتانیاهو به دنبال آن است که اسرائیل را از میان ببرد.» لیبرمن افزود: «تنها دو ماه از روی کار آمدن کابینه جدید نتانیاهو نگذشته که این دولت، اسرائیلی‌ها را دچار ترس و وحشت شدید کرده است.»