این اصلاح‌طلبانی که بر‌ای نامزدی در انتخابات صف کشیده‌اند، همان‌هایی هستند که سه ماه قبل، انتخابات را تحریم کردند؟!

۳ ماه قبل تحریم کردند حالا اول صف نامزدی ایستاده‌اند!
این اصلاح‌طلبانی که بر‌ای نامزدی در انتخابات صف کشیده‌اند، همان‌هایی هستند که سه ماه قبل، انتخابات را تحریم کردند؟!

به گزارش جهان نیوز، طی ظرف زمانی چند ماهه، رفتار دوگانه اصلاح‌طلبان بیشتر به چشم می‌آید. انتخابات همان انتخابات است آنها گویا همان افراد چند ماه قبل نیستند که انتخابات را تحریم کردند و رئیس دولت اصلاحات در یک حرکت قابل تامل پای صندوق رای حاضر نشد. حالا خود جراید اصلاح‌طلب مطرح می‌کنند که شخصیت‌های این جریان برای انتخابات ریاست جمهوری صف کشیده‌‌اند. روزنامه اعتماد با اشاره به حضور کاندیداهای مختلف این طیف در انتخابات ریاست جمهوری، لیستی از چهره‌هایی که احتمال کاندیداتوری آنان وجود دارد را نام برده و می‌نویسد: «زمزمه‌های کاندیداتوری چهره‌های اصلاح‌طلب اما به همین جا ختم نشد؛ دیروز اخباری غیررسمی در رسانه‌ها بازتاب پیدا کرد که چهره‌هایی چون سیدمحمد صدر و رضا اردکانی همراه با مجید انصاری به لیست نامزدهای مورد نظر اصلاح‌طلبان راه پیدا کرده‌اند. ضمن اینکه اسحاق جهانگیری هم همچنان به عنوان نامزد بالقوه اصلاح‌طلبان در کنار سایر چهره‌ها مطرح شده است.»
اینکه چه اتفاق شگرف و تحول بنیادینی رخ داده که رفتار سیاسی اصلاح‌طلبان ۱۸۰ درجه فرق کرده، سؤالی است که باید آن‌را در لابه‌لای کنش‌های سیاسی آنان در آینده پاسخ داد اما به نظر می‌رسد که به خوبی از فضای انزوای سیاسی خود باخبرند با توجه به برخی رفتارهای رسانه‌ای این جریان در تخریب دولت سیزدهم به نظر می‌رسید که کم کم خود را آماده انتخابات سال آینده می‌کند اما حالا با شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهانش، اصلاح‌طلبان خود را به طور جدی در یک کارزار انتخاباتی می‌بینند. تحریم انتخابات برای آنان به یک پاشنه آشیل بود. و حالا افکارعمومی نسبت به رفتار دوگانه این جریان سیاسی با دیده تردید و تعجب نگاه می‌کند. این جریان پیش از ورود به این رقابت باید به یک سؤال جدی پاسخ دهد که در این دو ماه چه چیزی تغییر کرده است؟
مرور سیاسی رفتار دوگانه اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس و انتخابات حال حاضر نشان می‌دهد جریان اصلاحات در انتخابات مجلس دوازدهم با دو طیف عملگرا و رادیکال رو‌به‌رو بود که با توجه به اینکه رئیس دولت اصلاحات پای صندوق رای حاضر نشد، وی به طیف تندرو گرایش دارد. در همین رابطه اصلاح‌طلبان عملگرا که خواهان حضور سازمانی و لیست‌دهی این جریان در انتخابات بودند مجبور شدند طی یک بیانیه‌ای در فضای اختناق و انحصارطلبانه‌ای که به‌وجود آمده بود نظر خود را بیان کنند.
همین طیف با بیانیه «روزنه گشایی» اعلام کردند که خواهان حضور سازمانی و جریان اصلاحات در انتخابات مجلس هستند و فواید سیاسی آن‌را مطرح کردند. اما دیگران با تحریم این انتخابات که رویه تندروهای این جریان بود حتی به مطالبه نیروهای درونی خود نیز پاسخ منفی دادند.