💯 قرن های ۱۸ و ۱۹ را قُرون امپراتوری ها می نامیدند، با حاکم شدن نظام سلطه سرمایه داری در قرن بیستم، سازمان ها، نهادها، موسسات و شرکت های چند ملیتی جای امپراتوری ها را گرفتند، کار ویژه این نهادها واژه ای به نام "کنترل" است، کنترل جمعیت، کنترل ذهن، کنترل پول، کنترل جریان علم […]
💯 قرن های ۱۸ و ۱۹ را قُرون امپراتوری ها می نامیدند، با حاکم شدن نظام سلطه سرمایه داری در قرن بیستم، سازمان ها، نهادها، موسسات و شرکت های چند ملیتی جای امپراتوری ها را گرفتند، کار ویژه این نهادها واژه ای به نام "کنترل" است، کنترل جمعیت، کنترل ذهن، کنترل پول، کنترل جریان علم و منابع زیستی و…. این کنترل های زنجیره ای به دو صورت کلی انجام میشود، مسقیم و غیر مستقیم.
۱. دانشگاه ها، پژوهشگاه و مراکز علمی که مسقیم زیر نظر نظام سلطه اند.
بسیاری از بزرگترین دانشگاه های جهان مانند برکلی و هاروارد و… زیر مجموعه ۱۱ بنیاد جهانی اند و در این بنیادهای جهانی از ساخت بمب اتم پیشرفته تا عقیم کردن مردم ایران، طراحی و اجرا می شود.
۲. دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز علمی که به صورت مستقیم زیر نظر این بنیاد ها و کارتل های اقتصادی قرار ندارند ولی توسط آنها فکر می شوند!
👤روش کنترل دانشگاه ها و مراکز علمی در کشورهای مختلف متفاوت و بسیار پیچیده است، مثلا در کشور ایران مهمترین استراتژی بکار رفته را می توان استراتژی انتخاب "سوزن بان" نام نهاد! حتما به چشم یا در فیلم ها دیده اید که یک سوزنبان روی ریل قطار، با یک اقدام ساده مسیر قطارهای غول پیکر را عوض می کند، قطاری که به شرق می رفت را به غرب هدایت می کنند و بالعکس،هر چند تعداد این افراد زیاد نیست و ممکن است خیلی هم به حساب نیایند، ولی آنها می توانند مسیر تاریخ علمی کشور را عوض کنند به عنوان مثال مدیری را به عنوان مدیر پژوهش کشور در سازمان برنامه و بودجه انتخاب می کنند و او با به دست گرفتن بودجه کل پژوهش کشور عملا بر اساس "انّی سلم لِمن سالم تراریخته و حَرب لِمن حارب تراریخته" عمل می کند، از حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان بودجه پژوهشی کشور برای کنترل جریان های علمی به عنوان پدال گاز یا اهرم فشار استفاده می کند.
👤نمونه ی از اهرم فشار در بین دانشمندان غربی (انگلستان)!
رویال سوسایتی یا انجمن سلطنتی انگلستان در سال ۱۶۶۰ اندکی پس از اتحاد انگلستان توسط چارلز دوم در لندن پایهگذاری شد و عنوان نخستین انجمن علمی جهان را یدک میکشد، این انجمن یکی از قطب های علمی جهان به حساب می آید، مدتی قبل دانشمندی به نام آرفاد به جرم استقلال فکری که پیدا کرده بود پس از ۲۷ سال کار و تدوین صدها مقاله معتبر جهانی از این انجمن اخراج شد، این اخراج پیام آشکار و معنی داری داشت برای همه دانشمندان انگلیس که خطوط قرمز نظام سرمایه داری و قدرت سیاسی را درک کنند و اتفاقا بسیار هم اثر گذار بود.
⛓نمونه داخلی این اقدام، رفتاری بود که با دانشمند از آمریکا برگشته ایرانی یعنی جناب پرفسور متولی زاده اردکانی صورت گرفت، او را به جرم اظهار نظر در حوزه محصولات تراریخته اخراج کردند و هم اینک این دانشمند بیکار است و با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کند! فکر می کنید پیام این اخراج برای دانشجویان و اساتید مراکز علمی چیست؟
⚔️ نظام سلطه سالهاست که استراتژی حمام فین کاشان و حذف فیزیکی را جز در مواردی محدود را کنار گذاشته و در عوض در کشورهای مختلف سوزن بانانی را در مراکز تصمیم گیر و تصمیم ساز گمارده است تا اگر امیرکبیری را یافتند او را در زمان جوانی از کشور خارج کرده یا کنترلش کنند، این است که بعد از نزدیک به چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی، در زمان انتخابات ریاست جمهوری به سر خود می زنیم، اصلاح طلبان به استراتژی کاندیدای طلایی، نقره ای و برنزی روی می آورند و اصول گرایان شعار مصلحت و خَیر الموجودین سر می دهند!
📖چشم باز می کنید و می بینید رشته های انسانی در ایران با وجود حدود ۲.۵ میلیون دانشجو عملا خنثی و حتی عقیم است، بسیاری از رشته ها مثل اقتصاد، روانشناسی، مدیریت، جامعه شناسی و… هیچ خروجی قابل توجهی نداشته است چرا که در بیشتر موارد،از انتخاب رشته دانشجویان تا منابعی که به عنوان واحد های درسی پاس می کنند و سرفصل دروسی که می خوانند کنترل شده است!
🔬در رشته های فنی مهندسی، پزشکی ریاضی و… نیز اکثر قریب به اتفاق دانشجویان نخبه از کشور خارج می شوند چون سوزنبانانی در مراکز علمی وظیفه دارند که این دانشجویان را به دانشگاه های آنور آبی سوق دهند و در این میان، وجود مدیران نالایقی که به مدد ژن های خوبی که دارند یا آمیزش ژنی، بر کرسی مدیریت نشسته اند، دانسته یا نادانسته، پازل آن "سوزن بانان" زیرک و نفوذی را تکمیل می کنند، سالها پیش مقام معظم رهبری فرمودند:
"قتلگاه نظام آنجاست که نتوانیم برای نیازهای کشور خودمان تئوری های بومی و اسلامی طراحی کنیم در این صورت چه بخواهیم و چه نخواهیم در دامان غربیم"!
لطفا در انتشار این متن کوشا باشید🙏
✍️حجت الاسلام علی ارجمند عین الدین/ استاد حوزه و دانشگاه
کد مطلب : 97122025
📚منبع : آنتی بیوتروریسم
Saturday, 23 November , 2024