به گزارش خبرگزاری تسنیم در پی انتشار خبری در تاریخ ۱۳۹۷/۰۶/۱۰ از قول سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با عنوان «حجم بالای تخلف در بازار میوه و تره بار» و با زیرتیتر «یک میوه ۶ بار دست به دست می شود»، روابط عمومی سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در این خصوص توضیحاتی را […]

به گزارش خبرگزاری تسنیم در پی انتشار خبری در تاریخ ۱۳۹۷/۰۶/۱۰ از قول سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با عنوان «حجم بالای تخلف در بازار میوه و تره بار» و با زیرتیتر «یک میوه ۶ بار دست به دست می شود»، روابط عمومی سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در این خصوص توضیحاتی را ارائه کرد.

در این توضیحات آمده است که از متن خبر چنین استنباط می شود که در بازارها و میادین میوه و تره بار، علاوه بر وجود دلالی و واسطه گری، حجم بالایی از گرانفروشی نیز صورت می گیرد که ارجاع کمتر از ۱۵۰۰ فقره پرونده گرانفروشی به سازمان تعزیرات حکومتی از ابتدای سال تا پایان مرداد، شاهدی بر این مدعاست.

به نظر می رسد در تنظیم خبر یا بیان موضوع سهوی رخ داده باشد زیرا از یک سو، تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار سازمان مدیریت میادین، موظف به عرضه میوه و تره بار بر اساس نرخنامه های مصوب هستند و از سوی این سازمان به طور مستمر بر عملکرد آنان نظارت می شود و از سوی دیگر، در میادین و بازارهای میوه و تره بار محصولات به صورت مستقیم به مصرف کنندگان عرضه می شود و امکان هیچ گونه دلالی و واسطه گری وجود ندارد.

بنابراین، آنچه که مورد نظر سخنگوی  سازمان تعزیرات حکومتی است، میدان مرکزی میوه و تره بار بوده که فعالیت آن زیر نظر اتحادیه صنف میوه و تره بار است. مزید استحضار، حضور سازمان مدیریت میادین در میدان مذکور صرفاً محدود به حوزه خدمات رسانی است و این سازمان در حوزه توزیع محصول در میدان مرکزی میوه و تره بار دخالتی ندارد.

علاوه بر مدیران میادین و روسای بازارها، ناظرین این سازمان به صورت مستمر در سطح میادین و بازارهای میوه و تره بار حضور فعال داشته و بر فعالیت این مراکز نظارت دارند و شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف احتمالی به آنان مراجعه کرده یا با سامانه نظارت همگانی شهرداری تهران به شماره ۱۸۸۸ تماس حاصل بگیرند.

 

کد مطلب : A97061403 

📚منبع : نسیم آنلاین