استاندار اردبیل گفت: این استان رتبه نخست مصرف فست فود در کشور را داشته و این زنگ خطری برای بهداشت و سلامت عمومی است. اکبر بهنامجو در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان افزود: مصرف بیش از حد غذاهای آماده و فستفودها موجب بروز بیماریهای مختلفی میشود و باید این شیوه مصرف در استان […]
استاندار اردبیل گفت: این استان رتبه نخست مصرف فست فود در کشور را داشته و این زنگ خطری برای بهداشت و سلامت عمومی است.
اکبر بهنامجو در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان افزود: مصرف بیش از حد غذاهای آماده و فستفودها موجب بروز بیماریهای مختلفی میشود و باید این شیوه مصرف در استان مدیریت شود.
وی بیان کرد: مدیریت مراکز عرضه فستفودها در استان و نظارت بر نحوه تهیه این غذاها از مواردی است که باید توسط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مدیریت شود.
او با اشاره به قابلیتهای استان در زمینه غذاهای سالم و سنتی اظهار داشت: حوزه سلامت و گردشگری باید اماکن اغذیه فروشیها را به تهیه غذاهای سنتی و ارائه آن به مردم ترغیب کنند.
رئیسشورای سلامت استان اردبیل با تاکید بر لزوم تدوین برنامه جامع سلامت از سوی دانشگاه علوم پزشکی خواستار ارائه این برنامه به دستگاههای اجرایی جهت برنامهریزی برای توسعه سلامت مردم شد.
بهنامجو توسعه ورزشهای همگانی و مشارکت مردم و مسئولان در طرح آمایش سلامت افراد بالای ۳۰ سال را در شناسایی و کاهش عوامل خطرساز سلامت از جمله فشار خون، دیابت و بیماریهای قلبی موثر دانست و گفت: بر اساس آمارهای ارائه شده میزان مرگ و میر بر اثر بیماریهای غیرواگیردار از جمله بیماریهای قلبی، سرطانها و حوادث در استان بیشتر شده که میتوان با انجام اقدامات پیشگیرانه از میزان تلفات کاست.
وی گفت: با توجه به بررسیهای انجام شده، ۸۵ درصد فوتیها در کشور و استان اردبیل بر اثر بیماریهای غیرواگیر بوده که با مراقبتهای بهداشتی و اصلاح روشهای تغذیهای میتوان به حفظ سلامت افراد کمک کرد.
استاندار اردبیل گفت: شاخص سلامت در استان پایین بوده و باید تلاش کرد تا با تدوین برنامه جامع سلامت این شاخص تا سه سال آینده به متوسط کشوری برسد.
کد مطلب : A97091118
📚منبع : کیهان
Thursday, 14 November , 2024