یک سوم خاویار کشور در شهرستان تالش در استان گیلان تولید می‌شود. مدیرکل شیلات استان با بیان اینکه سالانه سه هزار و ۱۰۰ کیلوگرم خاویار در کشور تولید می‌شود گفت: هزار کیلوگرم از این مقدار خاویار در مزارع پرورش ماهیان خاویاری تالش تولید می‌شود. شعبانی با ‌اشاره به اینکه ۴۷ مزرعه از ۹۰ مزرعه پرورش […]

یک سوم خاویار کشور در شهرستان تالش در استان گیلان تولید می‌شود.
مدیرکل شیلات استان با بیان اینکه سالانه سه هزار و ۱۰۰ کیلوگرم خاویار در کشور تولید می‌شود گفت: هزار کیلوگرم از این مقدار خاویار در مزارع پرورش ماهیان خاویاری تالش تولید می‌شود.
شعبانی با ‌اشاره به اینکه ۴۷ مزرعه از ۹۰ مزرعه پرورش ماهیان خاویاری کشور در گیلان است افزود: هفت مزرعه پرورش ماهیان خاویاری با تولید سالانه حدود یک تن خاویار و ۴۵۰ تن گوشت در شهرستان تالش فعال است.
وی گفت: حدود چهار  تن خاویار در این شهرستان آماده استحصال است.

 

کد مطلب : A97091102

📚منبع : کیهان