نائب‌رئیس انجمن علوم و فنون غلات در گفتگو با تسنیم: در اثر اشتباهات وزارت بهداشت و وزارت بازرگانی، در نانوایی‌های سنگک‌پز از آرد مخصوص فانتزی‌پزی استفاده می‌شود! که این مسئله، دشمن سلامت مردم است. سالانه ۱٫۵ میلیون تُن سبوس از گندم‌ها گرفته و دور ریخته می‌شود! یعنی در واقع به دام‌ها داده می‌شود و در […]

نائب‌رئیس انجمن علوم و فنون غلات در گفتگو با تسنیم:
در اثر اشتباهات وزارت بهداشت و وزارت بازرگانی، در نانوایی‌های سنگک‌پز از آرد مخصوص فانتزی‌پزی استفاده می‌شود! که این مسئله، دشمن سلامت مردم است. سالانه ۱٫۵ میلیون تُن سبوس از گندم‌ها گرفته و دور ریخته می‌شود! یعنی در واقع به دام‌ها داده می‌شود و در تهیه آرد از آن استفاده نمی‌شود و در حال حاضر در سامانه وزارت بازرگانی و سازمان غله کشور، نامی از آرد ۷ درصد و آرد ۱۲ درصد (آردهای سبوس‌دار) به چشم نمی‌خورد که این به معنای عملکرد برخی از مسئولان علیه سلامت جامعه است.


 https://tn.ai/2186586 

منبع : @Tasnimnews

 

سایت:

 hamiyanekeshavarzi.ir