غذاهای محلی استان چهار محال و بختیاری نام غذا: #آش_ترش* 🔰 مواد لازم: ✔️ برنج: دو پیمانه ✔️ دانه انار خشک شده: دو پیمانه ✔️ تره کوهی خشک: دو قاشق غذاخوری ✔️ روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم ✔️ […]
غذاهای محلی استان چهار محال و بختیاری
نام غذا: #آش_ترش*
🔰 مواد لازم:
✔️ برنج: دو پیمانه
✔️ دانه انار خشک شده: دو پیمانه
✔️ تره کوهی خشک: دو قاشق غذاخوری
✔️ روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
✔️ سبوس برنج: به مقدار دلخواه
🔰 روش طبخ:
🥣 ابتدا برنج و دانه های انار را در آب جوش می ریزیم تا بپزند و نرم شوند. تره کوهی را با روغن، زردچوبه و ادویه تفت می دهیم.
🥣 نیم ساعت آخر پخت، سبوس برنج را افزوده و بعد از اینکه غذا کاملاً پخت و لعابدار شد، تره تفت داده شده و نمک را اضافه می کنیم.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
🔷 دانه های انار علاوه بر ارزش ویتامینی بالا، حاوی آنتی اکسیدان می باشند که به سلامت قلب و عروق کمک کرده و از ابتلاء به سرطان جلوگیری می کنند.
🔷 استفاده از سبوس در غذا، دریافت فیبر روزانه را افزایش داده و به سیر شدن، کنترل اشتها و جلوگیری از یبوست و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Tuesday, 5 November , 2024