🔰 نام غذا: #ماش_ترشک 🔰 مواد لازم: ✔️ ماش: دو قاشق غذاخوری ✔️ عدس: دو قاشق غذاخوری ✔️ کدو حلوایی: یک چهارم پیمانه ✔️ سیر: دو حبه ✔️ رب انار: یک قاشق مرباخوری ✔️ روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به […]
🔰 نام غذا: #ماش_ترشک
🔰 مواد لازم:
✔️ ماش: دو قاشق غذاخوری
✔️ عدس: دو قاشق غذاخوری
✔️ کدو حلوایی: یک چهارم پیمانه
✔️ سیر: دو حبه
✔️ رب انار: یک قاشق مرباخوری
✔️ روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 ابتدا تمام حبوبات را با مقدار مناسبی آب می پزیم و در حین پخت روغن را اضافه می کنیم.
🥣 سپس کدو حلوایی و سیر خرد شده، رب انار، نمک، زردچوبه و ادویه را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً جا بیفتد.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
🔶 سیر و انار دارای آنتی اکسیدان هستند و در حفظ سلامت و محافظت بدن در برابر سرطان مؤثر می باشند.
🔶 این غذا دارای بتاکاروتن است و در فصول سرد سال موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
🔶 پروتئین موجود در این غذا فاقد کلسترول بوده و برای مبتلایان به چربی خون سودمند است.
✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Monday, 23 December , 2024