🔰 نام غذا: #ماش_ترشک 🔰 مواد لازم: ✔️ ماش: دو قاشق غذاخوری ✔️ عدس: دو قاشق غذاخوری ✔️ کدو حلوایی: یک چهارم پیمانه ✔️ سیر: دو حبه ✔️ رب انار: یک قاشق مرباخوری ✔️ روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به […]

 

🔰 نام غذا: #ماش_ترشک

🔰 مواد لازم:

✔️ ماش: دو قاشق غذاخوری

✔️ عدس: دو قاشق غذاخوری

✔️ کدو حلوایی: یک چهارم پیمانه

✔️ سیر: دو حبه

✔️ رب انار: یک قاشق مرباخوری

✔️ روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥣 ابتدا تمام حبوبات را با مقدار مناسبی آب می پزیم و در حین پخت روغن را اضافه می کنیم.

🥣 سپس کدو حلوایی و سیر خرد شده، رب انار، نمک، زردچوبه و ادویه را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً جا بیفتد.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🔶 سیر و انار دارای آنتی اکسیدان هستند و در حفظ سلامت و محافظت بدن در برابر سرطان مؤثر می باشند.

🔶 این غذا دارای بتاکاروتن است و در فصول سرد سال موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

🔶 پروتئین موجود در این غذا فاقد کلسترول بوده و برای مبتلایان به چربی خون سودمند است.

✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران