🔰نام غذا: #دلفان 🔰 مواد لازم: ✔️ آرد گندم سبوس دار: ٢۵٠ گرم ✔️ روغن زرد محلی: چهار قاشق غذاخوری ✔️ شیره خرما و انگور: پنج قاشق غذاخوری ✔️ آب و نمک سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🥣 ابتدا با آب، آرد و خیلی کم نمک خمیر آبکی و نرم درست می کنیم […]
🔰نام غذا: #دلفان
🔰 مواد لازم:
✔️ آرد گندم سبوس دار: ٢۵٠ گرم
✔️ روغن زرد محلی: چهار قاشق غذاخوری
✔️ شیره خرما و انگور: پنج قاشق غذاخوری
✔️ آب و نمک سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 ابتدا با آب، آرد و خیلی کم نمک خمیر آبکی و نرم درست می کنیم و مقداری از آن را روی ساج با انگشتان پهن کرده و پشت و رو می کنیم تا آماده شود.
🥣 چند قاشق روغن زرد و شیره روی آن ریخته و میل می شود.
🔰 نکته:
☑️ این غذا برخی اوقات در بین عشایر به نشانه احترام به مهمان برای وی تهیه می شود.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
🟤 یک میان وعده پرکالری است و برای افرادی که نیازمند کالری بالا هستند، سودمند است.
✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Monday, 23 December , 2024