🔰نام غذا: دِنگو 🔰مواد لازم: ✔️گوشت گوسفند: ٢۵٠ گرم ✔️گندم، نخود، لوبیا و عدس: از هر کدام یک پیمانه ✔️پیاز متوسط: یک عدد ✔️تره و لیزک: از هر کدام یک پیمانه ✔️نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم ✔️آب سالم: به مقدار لازم 🔰روش طبخ: 🥣گوشت و گندم را با مقداری مناسب […]
🔰نام غذا: دِنگو
🔰مواد لازم:
✔️گوشت گوسفند: ٢۵٠ گرم
✔️گندم، نخود، لوبیا و عدس: از هر کدام یک پیمانه
✔️پیاز متوسط: یک عدد
✔️تره و لیزک: از هر کدام یک پیمانه
✔️نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم
✔️آب سالم: به مقدار لازم
🔰روش طبخ:
🥣گوشت و گندم را با مقداری مناسب آب نیم پز می کنیم.
🥣سپس حبوبات را به آن اضافه می کنیم و بعد سبزیجات و پیاز خرد شده، نمک، زردچوبه و ادویه را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً پخته و جا بیفتد.
☑️نکته:
▫️لیزک (بن سرخ) گیاهی است که در کوهستان های مناطق سردسیر استان می روید.
🔰نظر متخصصین تغذیه:
🟢این غذا منبع کاملی از انواع پروتئین و فیبر می باشد.
✍️منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Thursday, 14 November , 2024