🔰 نام غذا: #پاکورا (پکاره) 🔰 مواد لازم: ✔️ آرد گندم سبوس دار: دو پیمانه ✔️ آرد نخود: یک پیمانه ✔️ فلفل سبز متوسط: دو عدد ✔️ پیاز متوسط: یک عدد ✔️ گشنیز ساتوری: نصف پیمانه ✔️ روغن زرد محلی یا ارده کنجد: به مقدار لازم ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به […]

 

🔰 نام غذا: #پاکورا (پکاره)

🔰 مواد لازم:

✔️ آرد گندم سبوس دار: دو پیمانه

✔️ آرد نخود: یک پیمانه

✔️ فلفل سبز متوسط: دو عدد

✔️ پیاز متوسط: یک عدد

✔️ گشنیز ساتوری: نصف پیمانه

✔️ روغن زرد محلی یا ارده کنجد: به مقدار لازم

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

✔️ مایه خمیر طبیعی: یک قاشق غذاخوری

🔰 روش طبخ:

🥣 پیاز و فلفل را ریز خرد کرده و همه مواد غیر از روغن را با هم مخلوط می کنیم.

🥣 کمی آب ولرم افزوده و هم می زنیم تا خمیر نسبتاً شلی به دست آید.

🥣 سپس درب ظرف را گذاشته و به مدت نیم ساعت در جای گرم قرار می دهیم.

🥣 بعد با قاشق به اندازه یک گردو برداشته و در روغن داغ سرخ می کنیم.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🔶 آنتی اکسیدان موجود در فلفل سبز، خطر ابتلاء به بیماری های قلبی و سرطان را کاهش می دهد.

✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران