غذاهای محلی استان مازندران نام غذا: #آش_کدو* 🔰 مواد لازم: ✔️ برنج: نصف پیمانه ✔️ پیاز متوسط: هشت عدد ✔️ کدو تنبل کوچک: یک عدد ✔️ شیر محلی: یک لیوان ✔️ روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم 🔰 روش […]

غذاهای محلی استان مازندران
نام غذا: #آش_کدو*

🔰 مواد لازم:

✔️ برنج: نصف پیمانه

✔️ پیاز متوسط: هشت عدد

✔️ کدو تنبل کوچک: یک عدد

✔️ شیر محلی: یک لیوان

✔️ روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🫕 ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم.

🫕 سپس زردچوبه و ادویه را نیز اضافه نموده و تفت می دهیم.

🫕 کدوهای ریز شده را به همراه مقداری آب افزوده و حین طبخ، برنج، نمک و شیر را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب جا بیفتد.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🟠 این غذا یک دهم از کالری مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند.

🟠 حاوی مقدار زیادی فیبر، پروتئین، بتاکاروتن، آنتی اکسیدان، ویتامین C و E، مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم و کلسیم می باشد.

🟠 برای همه گروه های سنی از جمله کودکان، نوجوانان، زنان باردار و شیرده و سالمندان توصیه می گردد. 

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران