مواد لازم جهت تهیه شله زرد:  برنج نیم کیلو  عسل ۱ کیلو  روغن حیوانی ۱۰۰ گرم  زعفران سائیده شد یک و نیم مثقال گلاب ۱۰۰ گرم  خلال بادام ۱۰۰ گرم  خلال پسته برای تزئین ۵۰ گرم  دارچین برای تزئین ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه:  برنج را پیمانه می کنیم و از ۶ تا ۷ برابر […]

 مواد لازم جهت تهیه شله زرد:

 برنج نیم کیلو
 عسل ۱ کیلو
 روغن حیوانی ۱۰۰ گرم
 زعفران سائیده شد یک و نیم مثقال گلاب ۱۰۰ گرم
 خلال بادام ۱۰۰ گرم
 خلال پسته برای تزئین ۵۰ گرم
 دارچین برای تزئین ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

 برنج را پیمانه می کنیم و از ۶ تا ۷ برابر برنج آب به آن اضافه می کنیم سپس برنج را روی شعله می گذاریم تا جوش بیاید

 وقتی مغز برنج کاملاً نرم شد عسل را داخل برنج می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا شله زرد کاملا جا بیافتد.

 در صورتی که شله زرد سفت بود یک تا دو پیمانه آب گرم اضافه می کنیم

سپس زعفران را با کمی آب جوش حل کرده و به شله زرد اضافه می کنیم مرتب هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود

 سپس روغن را داغ کرده و از صافی رد کرده با مقداری بادام به شله زرد اضافه می کنیم هم می زنیم

 سپس گلاب را به آن اضافه می کنیم کاملاً هم زده درش را می گذاریم تا شله زرد کاملاً جا بیفتد.