غذاهای محلی استان چهار محال و بختیاری نام غذا: #آش_ترش* 🔰 مواد لازم:  ✔️ برنج: دو پیمانه ✔️ دانه انار خشک شده: دو پیمانه ✔️ تره کوهی خشک: دو قاشق غذاخوری ✔️ روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم ✔️ […]

غذاهای محلی استان چهار محال و بختیاری
نام غذا: #آش_ترش*

🔰 مواد لازم: 

✔️ برنج: دو پیمانه

✔️ دانه انار خشک شده: دو پیمانه

✔️ تره کوهی خشک: دو قاشق غذاخوری

✔️ روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

✔️ سبوس برنج: به مقدار دلخواه

🔰 روش طبخ:

🥣 ابتدا برنج و دانه های انار را در آب جوش می ریزیم تا بپزند و نرم شوند. تره کوهی را با روغن، زردچوبه و ادویه تفت می دهیم.

🥣 نیم ساعت آخر پخت، سبوس برنج را افزوده و بعد از اینکه غذا کاملاً پخت و لعابدار شد، تره تفت داده شده و نمک را اضافه می کنیم.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🔷 دانه های انار علاوه بر ارزش ویتامینی بالا، حاوی آنتی اکسیدان می باشند که به سلامت قلب و عروق کمک کرده و از ابتلاء به سرطان جلوگیری می کنند.

🔷 استفاده از سبوس در غذا، دریافت فیبر روزانه را افزایش داده و به سیر شدن، کنترل اشتها و جلوگیری از یبوست و سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران