نام غذا: آش خرفه مواد لازم: عدس: دو پیمانه برنج: نصف پیمانه خرفه: ۴٠٠ گرم پیاز متوسط: یک عدد روغن زرد محلی: سه قاشق غذاخوری نعناع خشک: به مقدار لازم نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم آب سالم: به مقدار لازم روش طبخ: برنج و عدس خیسانده شده را با چرخ گوشت […]

نام غذا: آش خرفه

مواد لازم:
عدس: دو پیمانه
برنج: نصف پیمانه

خرفه: ۴٠٠ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
روغن زرد محلی: سه قاشق غذاخوری
نعناع خشک: به مقدار لازم
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
آب سالم: به مقدار لازم

روش طبخ:
برنج و عدس خیسانده شده را با چرخ گوشت چرخ یا با هاون له می کنیم. بعد با مقداری آب می پزیم و سپس خرفه خرد شده، زردچوبه، ادویه و نمک را افزوده و می گذاریم غلیظ شده و جا بیفتد. در انتها نعناع داغ درست کرده و اضافه می کنیم.

نظر متخصصین تغذیه:
خرفه سرشار از اسید چرب امگا ٣ و ویتامین C می باشد و برای خرد کردن
، سرفه و سوزش ادرار و مثانه مفید است. از سرطان ها و پرفشاری خون پیشگیری می کند.
بدلیل دارا بودن غلات و حبوبات، تأمین کننده پروتئین با کیفیت بالا برای کودکان در حال رشد، نوجوانان، زنان باردار و شیر ده و سالمندان می باشد