نام غذا: آش آلبالو مواد لازم: نخود، ماش، لوبیا سفید و عدس: از هر کدام یک پیمانه رشته آش: ۴۵٠ گرم آلبالو خشک: دو لیوان برگه زردآلو: ١٠٠ گرم پوره آلبالو: دو قاشق غذاخوری برگ چغندر کوهی خرد شده: یک و نیم لیوان پیاز، سیر و نعناع داغ: از هر کدام به مقدار لازم نمک […]

نام غذا: آش آلبالو

مواد لازم:
نخود، ماش، لوبیا سفید و عدس: از هر کدام یک پیمانه
رشته آش: ۴۵٠ گرم
آلبالو خشک: دو لیوان
برگه زردآلو: ١٠٠ گرم
پوره آلبالو: دو قاشق غذاخوری
برگ چغندر کوهی خرد شده: یک و نیم لیوان
پیاز، سیر و نعناع داغ: از هر کدام به مقدار لازم
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
آب سالم: به مقدار لازم

روش طبخ:
حبوبات را با مقداری آب می پزیم. برگ چغندر، برگه، آلبالو خشک و پوره، زردچوبه، نمک و ادویه را افزوده و پس از نرم شدن برگه و آلبالو خشک، رشته را افزوده و پس از جا افتادن آش، پیاز سرخ شده، سیر و نعناع داغ را اضافه می کنیم.

نظر متخصصین تغذیه:
این غذا کم چرب و کم کالری است. غنی از فیبر، پروتئین و بسیاری از ویتامین ها می باشد و خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی دارد. در بهبود سیستم دفاعی بدن مفید بوده و در کاهش کلسترول سودمند است.
زردآلو سرشار از آهن و پتاسیم بوده و در افراد دچار کم خونی با فقر آهن توصیه می شود. حبوبات و خصوصاً ماش دارای مقادیر بالایی اسید فولیک می باشند.