غذاهای محلی استان بوشهر نام غذا: استانبولی میگو مواد لازم: برنج: دو پیمانه میگو دریایی تمیز شده: ۵٠٠ گرم رب میوه نسترن: دو قاشق غذاخوری پیاز متوسط: دو عدد روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری سیب زمینی ایرانی (سیب ترشی): دو عدد شوید خشک: سه قاشق غذاخوری نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار […]

غذاهای محلی استان بوشهر
نام غذا: استانبولی میگو

مواد لازم:
برنج: دو پیمانه
میگو دریایی تمیز شده: ۵٠٠ گرم
رب میوه نسترن: دو قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: دو عدد
روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری
سیب زمینی ایرانی (سیب ترشی): دو عدد
شوید خشک: سه قاشق غذاخوری
نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
میخک خشک: به مقدار لازم
آب سالم: به مقدار لازم

روش طبخ:
پیازها را خرد کرده و با روغن زرد سرخ می کنیم. زردچوبه، ادویه و میگوها را افزوده و در انتها رب نسترن، سیب زمینی ایرانی نگینی شده و میخک را اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا عطر میخک به خورد مواد برود. برنج را با آب پخته و آبکش می کنیم و موقع دم کردن، درون قابلمه یک لایه برنج و یک لایه از مواد فوق و شوید خشک ریخته و تا تمام شدن مواد، تکرار می کنیم و می گذاریم دم بکشد. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و دانه های میخک را جدا می کنیم.

نظر متخصصین تغذیه:
این غذا حاوی مقادیری پروتئین، کلسیم، آهن، اسید فولیک و ویتامین C می باشد.

منبع: کتاب خوراک های بومی ایران