✳️ در طب سنتی مناطق مختلف جهان، گیاهان علاوه بر مزایایی احتمالی برای خوراک آدمی، دارای خواص دوایی نیز هستند و اطبا و حکما با مطالعات و آزمایشات متعدد پی به این خواص برده اند. ✳️ اسفناج یکی از این گیاهان است که به تنهایی یا ترکیب با مواد دیگر، می تواند در دفع […]

 

✳️ در طب سنتی مناطق مختلف جهان، گیاهان علاوه بر مزایایی احتمالی برای خوراک آدمی، دارای خواص دوایی نیز هستند و اطبا و حکما با مطالعات و آزمایشات متعدد پی به این خواص برده اند.

✳️ اسفناج یکی از این گیاهان است که به تنهایی یا ترکیب با مواد دیگر، می تواند در دفع امراض و کمک به صحت و سلامتی انسان مفید باشد.

✳️ در زیر به تمامی خواص اسفناج، واژه شناسی و چگونگی بهره گیری از آن می پردازیم.

🔰 منبع: معارف گیاهی، اثر حسین میر حیدر 

✅ برخی از خواص

✳️ طبق نظر حکماى طب سنتى اسفناج از نظر طبیعت کمى سرد و تر و تا حدى مى‏توان گفت که نه سرد است و نه گرم، بلکه معتدل است.

✳️ برگ آن خنک‏ کننده است و براى کاهش تب و ورم ریه و روده کوچک نافع است. 

✳️ اگر اسفناج را در آب پخته با روغن بادام شیرین یا کره گاو و گوشت بره پخته بخورند براى مالیخولیا مفید است.

✳️ اسفناج رفع تشنگى می کند و سریع‏ الهضم‏ تر از سایر سبزى‏هاست و براى درد گلو و ورم ملاز یا ورم نافع است.

✅ برای مطالعه مطلب کامل به آدرس زیر رجوع کنید:
https://ravazadeh.com/?p=562252111
منبع:
کتاب معارف گیاهی، اثر حسین میر حیدر