مواد لازم: آب چشمه: ۶٠٠ میلی لیتر عسل: دو و نیم کیلو گلاب: یک استکان زعفران آب کرده: دو قاشق غذاخوری روش تهیه: آب و عسل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم. وقتی به جوش آمد، مرتب کف روی آن را گرفته و پس از ١٠ دقیقه که با حرارت متوسط جوشید، […]
مواد لازم:
آب چشمه: ۶٠٠ میلی لیتر
عسل: دو و نیم کیلو
گلاب: یک استکان
زعفران آب کرده: دو قاشق غذاخوری
روش تهیه:
آب و عسل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم.
وقتی به جوش آمد، مرتب کف روی آن را گرفته و پس از ١٠ دقیقه که با حرارت متوسط جوشید، گلاب و زعفران را اضافه می کنیم.
غلظت شربت باید به اندازه ای باشد که بین دو انگشت به اصطلاح نخ شود ولی از عسل روان تر باشد.
http://hamiyanekeshavarzi.ir/?p=18888
Friday, 22 November , 2024