🟪 بایددانست که تمام بذرها،باید قوی،درشت، سنگین ومغزداروبدون عیب وبدون کرم زدگی وملخ خوردگی باشدونصف ویک سوم نشده باشدو گندیده ویااین که درآب خیس نخورده باشد. 🟪 بدون خاک وبدون خاشاک باشد،زیراکه خاک باعث کم شدن محصول می شودوخاشاک اگر رطوبتی داشته باشد میان بذرسبزمی شودو محصول راخراب میکند. ✔️ البته بذرجوبایدرسیده ودرشت وسفت و […]
🟪 بایددانست که تمام بذرها،باید قوی،درشت، سنگین ومغزداروبدون عیب وبدون کرم زدگی وملخ خوردگی باشدونصف ویک سوم نشده باشدو گندیده ویااین که درآب خیس نخورده باشد.
🟪 بدون خاک وبدون خاشاک باشد،زیراکه خاک باعث کم شدن محصول می شودوخاشاک اگر رطوبتی داشته باشد میان بذرسبزمی شودو محصول راخراب میکند.
✔️ البته بذرجوبایدرسیده ودرشت وسفت و سفیدباشد.
🟪 شلتوک نیزباید رسیده ودرشت وبی عیب ومغز دار وبدون خرابی باشد.ذرت وسایر حبوبات به همین شکل بایدباشد.
🟪 بهترین بذرگندم، گندمی است که بزرگ و رسیده باشدو رنگ آن مایل به سرخی و زردی باشدوسفت وسخت وخوش طعم باشد.باریک و نازک نباشد.
✍ منبع: مفاتیح الارزاق، ج۱، ص۳۹۹
Tuesday, 5 November , 2024