🟪 بایددانست که تمام بذرها،باید قوی،درشت، سنگین ومغزداروبدون عیب وبدون کرم زدگی وملخ خوردگی باشدونصف ویک سوم نشده باشدو گندیده ویااین که درآب خیس نخورده باشد. 🟪 بدون خاک وبدون خاشاک باشد،زیراکه خاک باعث کم شدن محصول می شودوخاشاک اگر رطوبتی داشته باشد میان بذرسبزمی شودو محصول راخراب میکند. ✔️ البته بذرجوبایدرسیده ودرشت وسفت و […]

🟪 بایددانست که تمام بذرها،باید قوی،درشت، سنگین ومغزداروبدون عیب وبدون کرم زدگی وملخ خوردگی باشدونصف ویک سوم نشده باشدو گندیده ویااین که درآب خیس نخورده باشد.

🟪 بدون خاک وبدون خاشاک باشد،زیراکه خاک باعث کم شدن محصول می شودوخاشاک اگر رطوبتی داشته باشد میان بذرسبزمی شودو محصول راخراب میکند.

✔️ البته بذرجوبایدرسیده ودرشت وسفت و سفیدباشد.

🟪 شلتوک نیزباید رسیده ودرشت وبی عیب  ومغز دار وبدون خرابی باشد.ذرت وسایر حبوبات به همین شکل بایدباشد.

🟪 بهترین بذرگندم، گندمی است که بزرگ و رسیده باشدو رنگ آن مایل به سرخی و زردی باشدوسفت وسخت وخوش طعم باشد.باریک و نازک نباشد.

✍ منبع: مفاتیح الارزاق، ج۱، ص۳۹۹