غذاهای محلی استان گلستان نام غذا: #آریانا_قوینان (اوسنا قاینان)* 🔰 مواد لازم: ✔️ گوشت گوسفندی استخوان دار: چهار تکه ✔️ برنج: یک پیمانه ✔️ پیاز بزرگ: یک عدد ✔️ سیر: دو تا چهار حبه ✔️ روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری ✔️ ماست: یک کیلو ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار […]
غذاهای محلی استان گلستان
نام غذا: #آریانا_قوینان (اوسنا قاینان)*
🔰 مواد لازم:
✔️ گوشت گوسفندی استخوان دار: چهار تکه
✔️ برنج: یک پیمانه
✔️ پیاز بزرگ: یک عدد
✔️ سیر: دو تا چهار حبه
✔️ روغن زرد محلی: یک قاشق غذاخوری
✔️ ماست: یک کیلو
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 ابتدا سیر و پیاز خرد شده را به همراه گوشت در روغن کمی تفت می دهیم و بعد کمی آب اضافه می کنیم تا گوشت نیم پز شود.
🥣 برنج، نمک، زردچوبه و ادویه را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد و برنج کاملاً له (وا برود) شود.
🥣 در این مدت برنج باید مرتب هم بخورد تا به قابلمه نچسبد.
🥣 در انتها ماست را به آن افزوده و می گذاریم تا خوب جا بیفتد و سپس در ظرف مورد نظر می ریزیم.
☑️ نکته:
اگر ماست کمی ترش باشد، طعم غذا بهتر می شود.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
🟡 این غذا به دلیل داشتن ماست، کلسیم بالایی دارد و برای کودکان، بانوان و سالمندان مفید است.
🟡 آنتی اکسیدان موجود در سیر و پیاز، در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و سرطان حائز اهمیت است.
✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Friday, 22 November , 2024