غذاهای محلی استان گیلان نام غذا: #آش_چغندر* 🔰 مواد لازم: ✔️ لوبیا چیتی: نصف پیمانه ✔️ لوبیا قرمز، لوبیا سفید: از هر کدام یک پیمانه ✔️ باقلا مازندرانی: یک پیمانه ✔️ سبزی چغندر، گشنیز و جعفری: ١/۵ کیلو ✔️ آرد برنج: یک پیمانه ✔️ پیاز متوسط: سه عدد ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر […]
غذاهای محلی استان گیلان
نام غذا: #آش_چغندر*
🔰 مواد لازم:
✔️ لوبیا چیتی: نصف پیمانه
✔️ لوبیا قرمز، لوبیا سفید: از هر کدام یک پیمانه
✔️ باقلا مازندرانی: یک پیمانه
✔️ سبزی چغندر، گشنیز و جعفری: ١/۵ کیلو
✔️ آرد برنج: یک پیمانه
✔️ پیاز متوسط: سه عدد
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم
✔️ روغن زرد محلی: سه قاشق غذاخوری
✔️ آب سالم: به مقدار کافی
🔰 روش طبخ:
🥣 ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم.
🥣 سپس حبوبات را اضافه کرده و با مقداری آب می گذاریم بپزد.
🥣 بعد از پخته شدن حبوبات، سبزی و آرد برنج، نمک، زردچوبه و ادویه را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً پخته و جا بیفتد.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
🔵 این آش بخشی از نیاز روزانه به پروتئین را تأمین می کند و استفاده از غلات و حبوبات نیز ارزش غذایی آن را بالا می برد.
🔵 فیبر نامحلول موجود در حبوبات و سبزیجات، موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش شده و کاهنده کلسترول خون می باشد.
✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Thursday, 14 November , 2024