غذاهای محلی استان مرکزی نام غذا: #آبگوشتبهو_گردو* 🔰 مواد لازم: ✔️ گوشت ماهیچه آبگوشتی: نیم کیلو ✔️ لوبیا سفید: سه پیمانه ✔️ به متوسط: یک عدد ✔️ پیاز کوچک: یک عدد ✔️ مغز گردوی کوبیده شده: پنج قاشق غذاخوری ✔️ رب میوه نسترن: به مقدار لازم ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به […]
غذاهای محلی استان مرکزی
نام غذا: #آبگوشتبهو_گردو*
🔰 مواد لازم:
✔️ گوشت ماهیچه آبگوشتی: نیم کیلو
✔️ لوبیا سفید: سه پیمانه
✔️ به متوسط: یک عدد
✔️ پیاز کوچک: یک عدد
✔️ مغز گردوی کوبیده شده: پنج قاشق غذاخوری
✔️ رب میوه نسترن: به مقدار لازم
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیر خاکی: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 گوشت، پیاز و حبوبات را همراه با مقداری آب روی حرارت می گذاریم.
🥣 بعد از دو ساعت رب نسترن، گردو، نمک، زردچوبه و ادویه را افزوده و در انتها به را با پوست خرد کرده و اضافه می کنیم. با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً پخته و جا بیفتد.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
🟡 این غذا می تواند ۵٠٪ انرژی، ۶٠٪ پروتئین و ١٠٠٪ آهن روزانه یک فرد بزرگسال را تأمین کند.
🟡 به، دارای مقدار زیادی فیبر، پتاسیم، فسفر، قند و ویتامین C و A می باشد.
🟡 مغز گردو برای رشد جسمی و مغزی کودکان در حال رشد و نیز افراد مبتلا به بیماری قلبی عروقی و چربی خون بالا مفید است.
🟡 مصرف مداوم پیاز، کلسترول و فشار خون بالا را کاهش داده و از بیماری دیابت و گرفتگی عروق جلوگیری می کند و خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد.
✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Monday, 23 December , 2024