غذاهای محلی استان خراسان رضوی نام غذا: #آشرشتهماستی* 🔰 مواد لازم: ✔️ رشته آش: ٢۵٠ گرم ✔️ ماست: نیم کیلو ✔️ اسفناج: ٣٠٠ گرم ▪️ سبزی های معطر (تره، نعناع و سیر): ٢٠٠ گرم ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🥣 ابتدا […]
غذاهای محلی استان خراسان رضوی
نام غذا: #آشرشتهماستی*
🔰 مواد لازم:
✔️ رشته آش: ٢۵٠ گرم
✔️ ماست: نیم کیلو
✔️ اسفناج: ٣٠٠ گرم
▪️ سبزی های معطر (تره، نعناع و سیر): ٢٠٠ گرم
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 ابتدا اسفناج را خرد کرده و با مقداری آب نیم پز می کنیم.
🥣 سپس رشته را اضافه کرده و پس از پخت رشته، ظرف را از روی حرارت بر می داریم.
🥣 سبزی های خرد شده را به ماست افزوده و پس از مخلوط کردن، به آش که کمی سرد شده اضافه می کنیم.
✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Tuesday, 5 November , 2024