غذاهای محلی استان مرکزی 🔰 نام غذا: #آشکدوحلوایی 🔰 مواد لازم: ✔️ کدو حلوایی: نصف پیمانه ✔️ لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه ✔️ بلغور گندم: یک پیمانه ✔️ پیاز کوچک: یک عدد ✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم […]
غذاهای محلی استان مرکزی
🔰 نام غذا: #آشکدوحلوایی
🔰 مواد لازم:
✔️ کدو حلوایی: نصف پیمانه
✔️ لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه
✔️ بلغور گندم: یک پیمانه
✔️ پیاز کوچک: یک عدد
✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 ابتدا پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم.
🥣 سپس بلغور و لوبیا را با ادویه و زردچوبه مخلوط نموده و با مقداری مناسب آب می پزیم.
🥣 در اواسط پخت، کدوی ریز شده را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً پخته و جا بیفتد.
🥣 در انتها نمک را اضافه می کنیم. در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با پیاز داغ تزیین می کنیم.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
🟧 این غذا ١٠٪ کالری مورد نیاز روزانه یک فرد بزرگسال را تأمین می کند.
🟧 مصرف مداوم پیاز، کلسترول، فشار خون بالا و خطرات احتمالی بیماری قلبی را کاهش می دهد و از گرفتگی عروق جلوگیری می کند.
✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Friday, 22 November , 2024