غذاهای محلی استان مرکزی 🔰 نام غذا: #آشکدوحلوایی 🔰 مواد لازم: ✔️ کدو حلوایی: نصف پیمانه ✔️ لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه ✔️ بلغور گندم: یک پیمانه ✔️ پیاز کوچک: یک عدد ✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم […]

غذاهای محلی استان مرکزی

🔰 نام غذا: #آشکدوحلوایی

🔰 مواد لازم:

✔️ کدو حلوایی: نصف پیمانه

✔️ لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه

✔️ بلغور گندم: یک پیمانه

✔️ پیاز کوچک: یک عدد

✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥣 ابتدا پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می کنیم.

🥣 سپس بلغور و لوبیا را با ادویه و زردچوبه مخلوط نموده و با مقداری مناسب آب می پزیم.

🥣 در اواسط پخت، کدوی ریز شده را افزوده و با حرارت ملایم می گذاریم تا کاملاً پخته و جا بیفتد.

🥣 در انتها نمک را اضافه می کنیم. در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با پیاز داغ تزیین می کنیم.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🟧 این غذا ١٠٪؜ کالری مورد نیاز روزانه یک فرد بزرگسال را تأمین می کند.

🟧 مصرف مداوم پیاز، کلسترول، فشار خون بالا و خطرات احتمالی بیماری قلبی را کاهش می دهد و از گرفتگی عروق جلوگیری می کند.

✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران