غذاهای محلی استان یزد نام غذا: #آبگوشت_غوره* 🔰 مواد لازم: ✔️گوشت گوسفندی با استخوان: نیم کیلو ✔️ پیاز بزرگ: یک عدد ✔️ سیب ترشی متوسط: سه عدد ✔️ لپه: نصف پیمانه ✔️ برنج نیم دانه: یک قاشق غذاخوری ✔️ غوره: ١٠٠ گرم ✔️ شنبلیله: نصف لیوان ✔️ شوید: به مقدار لازم ✔️ نمک سالم، زردچوبه […]
غذاهای محلی استان یزد
نام غذا: #آبگوشت_غوره*
🔰 مواد لازم:
✔️گوشت گوسفندی با استخوان: نیم کیلو
✔️ پیاز بزرگ: یک عدد
✔️ سیب ترشی متوسط: سه عدد
✔️ لپه: نصف پیمانه
✔️ برنج نیم دانه: یک قاشق غذاخوری
✔️ غوره: ١٠٠ گرم
✔️ شنبلیله: نصف لیوان
✔️ شوید: به مقدار لازم
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 همه مواد غیر از سبزی ها، سیب ترشی و غوره را می گذاریم تا کاملاً بپزند.
🥣 حدود ده دقیقه آخر پخت، سیب ترشی، غوره، شنبلیله و شوید خرد شده را اضافه می کنیم و می گذاریم تا کاملاً جا بیفتد.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
🟦 این غذا به دلیل داشتن گوشت و لپه، پروتئین بالایی دارد.
🟦 سیب ترشی نیز برای افرادی که دیابت دارند، سودمند است.
✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Monday, 23 December , 2024