غذاهای محلی استان همدان نام غذا: #آش_بلغور (#کاچی)* 🔰 مواد لازم: ✔️ بلغور گندم: دو پیمانه ✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری ✔️ کشک: ۳۰۰ گرم ✔️ آب سالم: هشت پیمانه ✔️ نمک سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🥣 ابتدا بلغور را با آب و نمک می گذاریم تا کاملاً بپزد و […]
غذاهای محلی استان همدان
نام غذا: #آش_بلغور (#کاچی)*
🔰 مواد لازم:
✔️ بلغور گندم: دو پیمانه
✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری
✔️ کشک: ۳۰۰ گرم
✔️ آب سالم: هشت پیمانه
✔️ نمک سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 ابتدا بلغور را با آب و نمک می گذاریم تا کاملاً بپزد و ضمن پختن هم می زنیم تا ته نگیرد.
🥣 در آخر روغن را اضافه نموده، در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با کشک تزئین می کنیم.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
🟨 این غذا در عین سادگی به دلیل وجود گندم، روغن و کشک بسیار مقوی و مغذی می باشد.
✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Monday, 23 December , 2024