غذاهای محلی استان همدان نام غذا: #آش_بلغور (#کاچی)* 🔰 مواد لازم: ✔️ بلغور گندم: دو پیمانه ✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری ✔️ کشک: ۳۰۰ گرم ✔️ آب سالم: هشت پیمانه ✔️ نمک سالم: به مقدار لازم 🔰 روش طبخ: 🥣 ابتدا بلغور را با آب و نمک می گذاریم تا کاملاً بپزد و […]

غذاهای محلی استان همدان
نام غذا: #آش_بلغور (#کاچی)*

🔰 مواد لازم:

✔️ بلغور گندم: دو پیمانه

✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری

✔️ کشک: ۳۰۰ گرم

✔️ آب سالم: هشت پیمانه

✔️ نمک سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥣 ابتدا بلغور را با آب و نمک می گذاریم تا کاملاً بپزد و ضمن پختن هم می زنیم تا ته نگیرد.

🥣 در آخر روغن را اضافه نموده، در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با کشک تزئین می کنیم.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🟨 این غذا در عین سادگی به دلیل وجود گندم، روغن و کشک بسیار مقوی و مغذی می باشد.

✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران