غذاهای محلی استان آذربایجان غربی نام غذا: #آشکلمبرگ* 🔰 مواد لازم: ✔️ نخود: دو پیمانه ✔️ لوبیا سفید: یک دوم پیمانه ✔️ عدس: دو سوم پیمانه ✔️ کلم برگ خرد شده: ٢٠٠ گرم ✔️ زردک (هویج ایرانی): سه عدد ✔️ برگ کرفس: ۵٠ گرم ✔️ رشته آش: ٢٠٠ گرم ✔️ پیاز سرخ شده: سه قاشق […]
غذاهای محلی استان آذربایجان غربی
نام غذا: #آشکلمبرگ*
🔰 مواد لازم:
✔️ نخود: دو پیمانه
✔️ لوبیا سفید: یک دوم پیمانه
✔️ عدس: دو سوم پیمانه
✔️ کلم برگ خرد شده: ٢٠٠ گرم
✔️ زردک (هویج ایرانی): سه عدد
✔️ برگ کرفس: ۵٠ گرم
✔️ رشته آش: ٢٠٠ گرم
✔️ پیاز سرخ شده: سه قاشق غذاخوری
✔️ سیر داغ: یک قاشق غذاخوری
✔️ کشک: نصف پیمانه
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 ابتدا نخود و لوبیا را نیم پز کرده و سپس عدس را اضافه می کنیم.
🥣 پس از ده دقیقه، کلم برگ و زردک ریز خرد شده و بقیه مواد غیر از رشته را افزوده و می گذاریم کاملاً بپزند.
🥣 سپس رشته را افزوده و پس از نرم شدن آن، کشک را اضافه کرده و پس از چند دقیقه در ظرف مورد نظر می ریزیم.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
🟩 وجود ماده ای به نام تارتاریک اسید در کلم، از تبدیل قند و کربوهیدرات به چربی در بدن جلوگیری می کند.
✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Tuesday, 5 November , 2024