غذاهای محلی استان آذربایجان غربی نام غذا: #آشکلمبرگ* 🔰 مواد لازم: ✔️ نخود: دو پیمانه ✔️ لوبیا سفید: یک دوم پیمانه ✔️ عدس: دو سوم پیمانه ✔️ کلم برگ خرد شده: ٢٠٠ گرم ✔️ زردک (هویج ایرانی): سه عدد ✔️ برگ کرفس: ۵٠ گرم ✔️ رشته آش: ٢٠٠ گرم ✔️ پیاز سرخ شده: سه قاشق […]

غذاهای محلی استان آذربایجان غربی
نام غذا: #آشکلمبرگ*

🔰 مواد لازم:

✔️ نخود: دو پیمانه

✔️ لوبیا سفید: یک دوم پیمانه

✔️ عدس: دو سوم پیمانه

✔️ کلم برگ خرد شده: ٢٠٠ گرم

✔️ زردک (هویج ایرانی): سه عدد

✔️ برگ کرفس: ۵٠ گرم

✔️ رشته آش: ٢٠٠ گرم

✔️ پیاز سرخ شده: سه قاشق غذاخوری

✔️ سیر داغ: یک قاشق غذاخوری

✔️ کشک: نصف پیمانه

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥣 ابتدا نخود و لوبیا را نیم پز کرده و سپس عدس را اضافه می کنیم.

🥣 پس از ده دقیقه، کلم برگ و زردک ریز خرد شده و بقیه مواد غیر از رشته را افزوده و می گذاریم کاملاً بپزند.

🥣 سپس رشته را افزوده و پس از نرم شدن آن، کشک را اضافه کرده و پس از چند دقیقه در ظرف مورد نظر می ریزیم.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🟩 وجود ماده ای به نام تارتاریک اسید در کلم، از تبدیل قند و کربوهیدرات به چربی در بدن جلوگیری می کند.

✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران