غذاهای محلی استان اصفهان نام غذا: #آشکدوحلوایی* 🔰 مواد لازم: ✔️ کدو حلوایی پوست گرفته: نیم کیلو ✔️ پیاز متوسط: یک عدد ✔️ سبزی آش: یک کیلو ✔️ لوبیا سفید، عدس، بلغور گندم، ماش و نخود: از هر کدام نصف پیمانه ✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: […]
غذاهای محلی استان اصفهان
نام غذا: #آشکدوحلوایی*
🔰 مواد لازم:
✔️ کدو حلوایی پوست گرفته: نیم کیلو
✔️ پیاز متوسط: یک عدد
✔️ سبزی آش: یک کیلو
✔️ لوبیا سفید، عدس، بلغور گندم، ماش و نخود: از هر کدام نصف پیمانه
✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥣 ابتدا پیاز و کدوی خرد شده را با روغن تفت داده و سپس مقداری آب اضافه کرده و می گذاریم بجوشد.
🥣 سبزی، حبوبات نیم پز شده وعدس را افزوده و پس از پخت کامل، بلغور را اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم کاملاً پخته و جا بیفتد.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
🟧 کدو اثر ملین و مدر داشته و به رفع یبوست و سوء هاضمه کمک می کند. حاوی ویتامین A می باشد که برای رشد و نمو و تقویت سیستم ایمنی سودمند است.
🟧 حبوبات موجود در این غذا حاوی فیتواستروژن ها می باشند که ممکن است در کاهش عوارض یائسگی مفید باشند.
🟧 البته بانوانی که سابقه خانوادگی سرطان پستان دارند، باید دریافت استروژن خود را کنترل کنند.
🟧 فیبر موجود در حبوبات، در کنترل بیماری های قلبی و نیز چربی خون مؤثر است.
✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Monday, 23 December , 2024