غذاهای محلی استان اصفهان نام غذا: #آشکدوحلوایی* 🔰 مواد لازم: ✔️ کدو حلوایی پوست گرفته: نیم کیلو ✔️ پیاز متوسط: یک عدد ✔️ سبزی آش: یک کیلو ✔️ لوبیا سفید، عدس، بلغور گندم، ماش و نخود: از هر کدام نصف پیمانه ✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: […]

غذاهای محلی استان اصفهان
نام غذا: #آشکدوحلوایی*

🔰 مواد لازم:

✔️ کدو حلوایی پوست گرفته: نیم کیلو

✔️ پیاز متوسط: یک عدد

✔️ سبزی آش: یک کیلو

✔️ لوبیا سفید، عدس، بلغور گندم، ماش و نخود: از هر کدام نصف پیمانه

✔️ روغن زرد محلی: دو قاشق غذاخوری

✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم

✔️ آب سالم: به مقدار لازم

🔰 روش طبخ:

🥣 ابتدا پیاز و کدوی خرد شده را با روغن تفت داده و سپس مقداری آب اضافه کرده و می گذاریم بجوشد.

🥣 سبزی، حبوبات نیم پز شده وعدس را افزوده و پس از پخت کامل، بلغور را اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم کاملاً پخته و جا بیفتد.

🔰 نظر متخصصین تغذیه:

🟧 کدو اثر ملین و مدر داشته و به رفع یبوست و سوء هاضمه کمک می کند. حاوی ویتامین A می باشد که برای رشد و نمو و تقویت سیستم ایمنی سودمند است.

🟧 حبوبات موجود در این غذا حاوی فیتواستروژن ها می باشند که ممکن است در کاهش عوارض یائسگی مفید باشند.

🟧 البته بانوانی که سابقه خانوادگی سرطان پستان دارند، باید دریافت استروژن خود را کنترل کنند.

🟧 فیبر موجود در حبوبات، در کنترل بیماری های قلبی و نیز چربی خون مؤثر است.

✍️ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران