غذاهای محلی استان چهار محال و بختیاری نام غذا: #دمپختپلو* 🔰 موادلازم: ✔️ ماش: یک پیمانه ✔️ برنج: دوپیمانه ✔️ روغن زردمحلی: دوقاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدارلازم ✔️ آب سالم: به مقدارلازم 🔰 روش طبخ: 🥘 ابتداماش رابامقداری آب وکمی نمک، زردچوبه و ادویه می پزیم. 🥘 سپس برنج […]
غذاهای محلی استان چهار محال و بختیاری
نام غذا: #دمپختپلو*
🔰 موادلازم:
✔️ ماش: یک پیمانه
✔️ برنج: دوپیمانه
✔️ روغن زردمحلی: دوقاشق غذاخوری
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدارلازم
✔️ آب سالم: به مقدارلازم
🔰 روش طبخ:
🥘 ابتداماش رابامقداری آب وکمی نمک، زردچوبه و ادویه می پزیم.
🥘 سپس برنج را اضافه می کنیم تابا باقیمانده آب نیم پز شود.
🥘 بعدروغن زرد را افزوده ودمکن می گذاریم تاخوب دم بکشد.
🔰 نظرمتخصصین تغذیه:
🟢 ماش حاوی اسیدفولیک وپتاسیم می باشدکه برای پیشگیری ازبیماری های قلبی عروقی وکنترل پرفشاری خون سودمنداست.
🟢 درکاهش کلسترول، پیشگیری از سرطان پستان ودرمان کم خونی نیز مؤثراست.
🟢 به دلیل وجودبرنج وماش، پروتئین مورد نیازبدن نیزتأمین می گردد.
✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Thursday, 14 November , 2024