غذاهای محلی استان گلستان نام غذا: #چکدرمه* 🔰 مواد لازم: ✔️ برنج: شش پیمانه ✔️ گوشت گوسفند: نیم کیلو ✔️ پیاز بزرگ: یک عدد ✔️ روغن زرد محلی: سه قاشق غذاخوری ✔️ رب میوه نسترن: دو قاشق غذاخوری ✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم ✔️ آب سالم: به مقدار لازم 🔰 […]
غذاهای محلی استان گلستان
نام غذا: #چکدرمه*
🔰 مواد لازم:
✔️ برنج: شش پیمانه
✔️ گوشت گوسفند: نیم کیلو
✔️ پیاز بزرگ: یک عدد
✔️ روغن زرد محلی: سه قاشق غذاخوری
✔️ رب میوه نسترن: دو قاشق غذاخوری
✔️ نمک سالم، زردچوبه و ادویه زیرخاکی: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥘 ابتدا پیاز خرد شده را با روغن سرخ می کنیم. سپس رب نسترن، زردچوبه، ادویه و گوشت را افزوده و تفت می دهیم.
🥘 مقداری آب اضافه کرده و پس از پخت کامل گوشت، برنج خیسانده شده را افزوده و می گذاریم تا آب برنج تمام شود و سپس دم می کنیم.
🔰 نظر متخصصین تغذیه:
🔷 این غذا پر کالری بوده و برای افراد کم وزن و مبتلا به سوء تغذیه توصیه می شود.
✍ منبع: کتاب خوراک های بومی ایران
Monday, 23 December , 2024